Slavica - moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 55> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Baš si bila vrijedna. Puno prekrasnih radova.
Jaja u kompletu sa tanjurićima - odlična ideja. Oduševile su me ove crno-bijele kombinacije. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
puno prekrasnih pisanica za koje je potrebno jako puno strpljenja(mirna ruka bez jutarnjeg konjačića) hihi...a kombinacija crno-bijelo-sivo bio bi moj izbor kod kupovanja (sto ljudi sto ćudi) .Puno ideja i puno truda je uloženo u tvoje radove a to se i vidi
![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...wow, koliko pisanica svih vrsta i oblika.... najviše me oduševljavaju ove tvoje "instalacije", tj. specijalna jaja od kojih radiš razne likove poput ovih dama sa šeširima, ideja za poklon-paketiće je super, a kutijica s visibabama preslatka... i jaaaaako mi se svidaju pisanice ukrašene elementima za nakit, stvarno si produktivna i puna ideja... |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Ima još toga ali neka malo ostane i za drugi dan da vas baš ne ugnjavim previše,ima još nekih sitnica za završit,proljetnu kutijicu sa visibabama nisam lakirala,svako jaje i njegov pripadajući tanjurić bit će zapakovani zajedno a to ću slikati naknadno,visilice koje se vide u onoj košari stavit ću sutra.Imam problema sa laptopom pa koristim od sina a znate otprilike kako to izgleda,hvatam vrijeme kad on nije na njemu a to je rijetko!
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala Andora,hvala Gogs na brizi,radova ima,radi se punom parom ali zapela sam u tehničkim problemima,pokvario mi se laptop pa se evo švercam na sinovom a do njega je teško doći,rješit ću valjda uskoro i to! |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
halo!!!!!!!!! gdje si zapela, čekamo nove radove
![]() |
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
Slavice radovi su mi odlični...posebno cameo pisanice(moji ukućani me stalno ispravljaju ne jajca nego pisanice)
![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
hvala vam curice moje!Drago mi je da vam se sviđaju moji radovi!
![]() |
|
![]() |
|
danci-ka ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 199 |
jako lijepo...
|
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
jako lijepa crno bijela kombinacija
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Predivan komplet - taaako elegantan i decentan! Svaka čast!
![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Fenomenalan crno bijeli komplet... bas me odusevio..:)
![]() i cestitam na cvjeticu... i meni se to dogodilo, ali nisam bas kuzila sto je sad to... eto sad i to znam ![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
Zaboravila sam-Sarita,pa ja sam nova na forumu,priključila sam se 05.01.2010,to je relativno kratko vrijeme ali nastojim pratiti radove,uostalom i dok se nisam priključila isto sam svaki slobodni trenutak koristila da gledam ,pratim i ujedno i učim,ma koji tečajevi,ovdje su najbolji učitelji!
|
|
![]() |
|
hvala vam od srca!
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
set je prekrasan
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
i od mene Slavice,jos ce Neretve protec dok ja dodjem do te cifre.
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
čestitke i od mene ![]() |
|
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
pridružujem se čestitkama
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
aha,to je to ,nisam znala što to znači!Hvala na čestitkama Mare!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 55> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |