Zlatovez |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Korisnik | |
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 07 Studeni 2012 u 12:58 |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Prekrasno!
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Slavonka1 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 05 Veljača 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 54 |
Rajna
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
-drage moje,vidim sve se nešto raspisale slavonke i neka,kad znaju znaju
-ali evo ima jedna prava pravcata hercegovka koja voli sve ručne radove,vezla sam,ali mislim da pravi zlatovez je slavonski -pa prema tome ja vam svima koje se bave tim radom čestitam i odajem poštovanje na očuvanju tradicije -Slavonko1,korpica mi je predivna |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Prekrasna košara !
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Pozdrav od još jedne Slavonke i dobrodošla!!! Ovaj rad je fantastičan! Bit će još fotki??
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Tatjana dobro došla! Vidim da te zanima zlatovez, ja ti baš ne mogu dati neke vrlo praktične savjete oko njega jer ga ja samo skupljam, naime stručnjak za njega je moja mama(kad budem u mogućnosti fotkati ću svoju malenu kolekciju) ali ti želim samo poželjeti , naravno uz dobrodošlicu i to da se usavršiš u njemu.Definitivno je to moj najomiljeniji način ručnog rada.Prelijep je na svemu, od jastučića, stoljnjaka, miljea, slika(one su moj favorit).Ali isto tako ,moram priznati da mi se više sviđa "srebrovez" kako ga ja zovem, ali to su već rasprave o ukusu a o njima se ne raspravlja
![]() |
|
![]() |
|
Tatjana_bg ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 268 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
ponovo jedan prekrasan rad, vrlo, vrlo lijepo!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
mana ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3 |
Zlatovez je tema koja i mene u zadnje vrijeme zaokuplja. Početnik - razgovaram o njemu zadnjih mjesec dana i kupila sam prvu špulu zlatnog konca
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
predivno
![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Wow ovo je fantasticno ,svaka cast
![]() ![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
ovo je prekrasno!
![]() zlatovez je jedna od stvari koje me jako vuku da barem probam ali .... svašta bi ja ali nemam vremena za sve. ajde pokaži nam još! |
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
još jedna slavonka, čestitam, zlatovez je divan, nikad ga nisam pokušala raditi jer mi se čini jako kompliciran
![]() |
|
![]() |
|
Slavonka1 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 05 Veljača 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 54 |
Rajna
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |