OTOK - moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 23> |
Korisnik | |
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sovica je baš simpa
![]() Otok prava si majstorica ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Otok, ovi radovi su savršeni!!!
Uživala sam gledajući ih, i mogu samo reći da je za mene ovo ipak umjetnost. Možda ti ne misliš tako, ali gledajući tvoje radove....meni su
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Kojom brzinom ti radiš ove slike, savršeno! Divim ti se!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
super su tulipani i odlična šarena kava!
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Od tvojih zadnjih radova izdvojila bih ovu sovu - baš si lijepo složila boje, a i izgled joj je tako simpatičan. ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Jedna nježna proljetna slika
![]() Dok sam slikala ovo staklo u dvorištu jedan pužić smjestio se je u donji lijevi ugao, još kažu da su puževi spori. Valjda mu se svidio ovaj cvijet ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...nježna, lijepa, prozračna, proljetna... preeeedivna slika
![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
fantasticni su ti radovi al sova mi je nekako najvise zapljenila pogled bas ima ono nesto
![]() ![]() ![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
odlične su mi te tvoje staklene slike
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ribe na moj način ![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Super su ribe na tvoj nacin, a vitrazi su ti tako romanticni, prozracni
![]() ![]() |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Predivni vitraži.Sve do jednog!Ne znam koji bi izdvojila...
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Otok, pa ti nas svaki put sve više iznenadiš, ovo je super
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Ja nemogu vjerovati da do sada nisam bila ovdje i vidjela tako lijepe stvari, mislim da su ove stranice malo zapostavljene od nas samih i da nisam pročitala u prvoj galeriji i dalje nebi znala za ovu , koja je po meni vrijednija i kvalitetnija od dec. Govorim opčenito o radovima na ovim stranicama.
Bravo krasni radovi sve sam pogledala od prve do zadnje str. i izdvajam teška srca od svih radova mudricu sovu. |
|
![]() |
|
Hvala vam svima na posjeti. Nešto ispadne bolje, nešto lošije, ali mene zabavlja.
Za danas nešto na brzinu - staklene bočice ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
![]() ![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 23> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |