Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 128129130131132 203> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
predivno Korijenko
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
I kamelia i amarilis su prekrasni, a normalno da čekamo ona dva nova gosrostasa.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ajme ljepote, od kamelije, preko amarilisa, do narcisa.
A sad jedva čekam te nove divove, prema onome što sam vidjela kako izgledaju, s pravom se hvališ |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Baš mi je drago da vam se sviđa kamelija, ja sam htjela da mi bude kao Lorina isto šatirana ali nježno roza, nisam ju našla a ovu čim sam zagledala boja mi nije bila važna. Moram nešto ostavit i za drugu godinu pa neka to bude još jedna kamelija........
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
auuu noviteta baš krasno
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
ma vidi je bolan e sad te treba dobro
![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Kamelija ti je lijepa, ali sad sam guglala malo da vidim malo više slika tvojih novih ljubimaca. Trešnja je predivna, ali onaj drijen - nešto prekrasno. Kako lijepo posložene cvijetove ima.
Ajme, jedva čekam da kod tebe procvate!
Vratila sam se tu u tvoj vrt napisati poruku jer smo se mimoišle. I meni je žao što nismo imali vremena malo zastati - bit će drugi put vremena. Naročito zato što mi je vas dvoje tako lijepo vidjeti zajedno u vrtu, zato što je vaš vrt po guštu MM i zato što ste tako dragi domaćini. Eto, možda laskavo - ali najiskrenije!
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
vidim da su radovi u punom jeku i veselim se novostima kod tebe...najviše me je oduševila kamelija prepredivna je
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Shasha meni je jako čudno zašto ti bergenija ne cvate jer ona je stvarno zahvalna biljka i meni stvarno nikad ne preskoči cvatnju, da ti nije možda već previše godina u zemlji bez presađivanja mislim možda ju moraš pomladiti, ne znam što da ti savjetujem, moje su sve na suncu ali zasigurno je da im je lišće ljepše u hladovini. Gđa od koje sam ih dobila ima cijeli mali vrtić pokriven bergenijama u hladu ispod velike zimske magnolije i mogu ti reć da su joj krasne kako lišće tako i cvjetovi
|
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Ej Triša ja jedva čekam da procvjeta..... Jučer smo ju posadili i to baš na prvi dan proljeća i baš oko 18,00 sati kad je zvanično stiglo proljeće.......
Bit će mi lako zapamtiti kad je ta japanska ljepotica uselila na moju haciendu
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
I još malo šarenila u vrtiću kod skalina, jedino rascvateno......
![]() ![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Amarilis što sam ga kupila kad je bila rječka kavica u MBM, stvarno sam dobro ubola
![]() ![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Najprije svima jedan veliki danas magloviti Dobar dan.
Oh, Bože kako me je sramota
![]() Da,da, novosti u vrtu kod mene ima "koš i još". Već sam se u brbljaoni hvalila na puna usta
![]() Još jedna novost je da imam konačno ukrasni željezni luk kod tatinog pčelinjaka i povezuje dva travnjaka. Po njemu je vać isprepletena lonicera Duda-Lave. nema još slika jer je majstor -zidar tek jučer završio renoviranje zidića ispod i kod luka...... Morali smo sve zabarikadirati i prekriti zbog današnje kiše....
Danas ću vam staviti samo par slika da ne kažete da sam totalna ljenčina i da me Niho ne istuče kako mi obećava i straši
![]() Ne znam da li i kod vas ali kod mene ove godine sve je strašno kasno ili sam ja strašno nestrpljiva, npr. narcisi samo neki imaju tek pupoljke, rascvateni su samo oni mini, tulipani i zumbuli tek niču, magnolija ima tek milimetarske pupoljke ako ih gledaš s povećalom
![]() Krenimo sa slikama.........
Nova ljepotica kamelija sa sajma u Pordenone
![]() ![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
koji viburnum
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Si tu
![]() Desila mi se danas tragedija sa ukrasnom papričicom ![]() Vadila sam sjemenke i nisam oprala ruke. Zagdaila sam tastaturu , miša.. Uspjela sam se dodirnuti po licu , nosu , jeziku. Sve gori kao indijanska vatra i imam osjećaj da sam prste na rukama spekla. Ako budeš vadila sjemenke i dirala papričicu, koristi rukavice ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ljene do bola----nema ništa .hoćeš aparatić da ti pošaljem bolan
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Draga moja i ja čekam...
Možda ne bi bilo loše da pored novog a i starog cvijeća staviš i sliku klupe da vidim u kakvom je sada stanju.
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
E tebe ganjam Korijenko.
Znam da sam neki dan vidjela bergeniju u cvatu no izbacilo me i kasnije se nisam vratila.Zašto moja ne cvate???
![]() Raste ko luda no neće cvasti.Jedna je u hladovini jedna na sunčanom djelu.Ni jedna neće cvasti
![]() Trebam te za pomoć pa neću kritizirati što nema novih slika,a znamo svi da imaš šta slikati
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Veliki su poslovi sada na hacijendi, ali barem koju slikicu...
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ma nema ti ona vremena, kad vidiđš koji grm je naručila, a koji kupila svi ćemo u nesvjest popadati.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 128129130131132 203> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |