Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda

Odgovori Odgovori Stranica  <1 128129130131132 203>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2010 u 09:15
predivno Korijenko
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2010 u 21:54
I kamelia i amarilis su prekrasni, a normalno da čekamo ona dva nova gosrostasa.
život je more
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2010 u 20:14
Ajme ljepote, od kamelije, preko amarilisa, do narcisa.

A sad jedva čekam te nove divove, prema onome što sam vidjela kako izgledaju, s pravom se hvališ
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2010 u 19:16
Baš mi je drago da vam se sviđa kamelija, ja sam htjela da mi bude kao Lorina isto šatirana ali nježno roza, nisam ju našla a ovu čim sam zagledala boja mi nije bila važna. Moram nešto ostavit i za drugu godinu pa neka to bude još jedna kamelija........
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2010 u 19:02
auuu noviteta baš krasno Big%20smile..a ova camelija je prelijepa,naravno i kod mene tvoji -moji narcisi lipo isto cvatu
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2010 u 18:33
ma vidi je bolan e sad te treba dobrosmile232-ma vidi bolan ljepote -pa šta si čekala do sad ----nemam riječi -baš si me oduševila svaka častsmile169
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2010 u 17:55
Kamelija ti je lijepa, ali sad sam guglala malo da vidim malo više slika tvojih novih ljubimaca. Trešnja je predivna, ali onaj drijen - nešto prekrasno. Kako lijepo posložene cvijetove ima.
Ajme, jedva čekam da kod tebe procvate!

Vratila sam se tu u tvoj vrt napisati poruku jer smo se mimoišle. I meni je žao što nismo imali vremena malo zastati - bit će drugi put vremena. Naročito zato što mi je vas dvoje tako lijepo vidjeti zajedno u vrtu, zato što je vaš vrt po guštu MM i zato što ste tako dragi domaćini. Eto, možda laskavo - ali najiskrenije!
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2010 u 17:43
vidim da su radovi u punom jeku i veselim se novostima kod tebe...najviše me je oduševila kamelija prepredivna jesmile120
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2010 u 17:31
Originalno poslano od člana shasha shasha napisao:

E tebe ganjam Korijenko.
Znam da sam neki dan vidjela bergeniju u cvatu no  izbacilo me i kasnije se nisam vratila.Zašto moja ne cvate???Cry
Raste ko luda no neće cvasti.Jedna je u hladovini jedna na sunčanom djelu.Ni jedna neće cvastiDead
Trebam te za pomoć pa neću kritizirati što nema novih slika,a znamo svi da imaš šta slikatiBig%20smile

Shasha meni je jako čudno zašto ti bergenija ne cvate jer ona je stvarno zahvalna biljka i meni stvarno nikad ne preskoči cvatnju, da ti nije možda već previše godina u zemlji bez presađivanja mislim možda ju moraš pomladiti, ne znam što da ti savjetujem, moje su sve na suncu ali zasigurno je da im je lišće ljepše u hladovini. Gđa od koje sam ih dobila ima cijeli mali vrtić pokriven bergenijama u hladu ispod velike zimske magnolije i mogu ti reć da su joj krasne kako lišće tako i cvjetovi

(zgora Opatije)
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2010 u 17:26
Originalno poslano od člana Triša Triša napisao:

Ma nema ti ona vremena, kad vidiđš koji grm je naručila, a koji kupila svi ćemo u nesvjest popadati.

Ej Triša ja jedva čekam da procvjeta..... Jučer smo ju posadili i to baš na prvi dan proljeća i baš oko 18,00 sati kad je zvanično stiglo proljeće.......
Bit će mi lako zapamtiti kad je ta japanska ljepotica uselila na moju haciendu Smile

(zgora Opatije)
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2010 u 17:20
I još malo šarenila u vrtiću kod skalina, jedino rascvateno......

(zgora Opatije)
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2010 u 17:19
Amarilis što sam ga kupila kad je bila rječka kavica u MBM, stvarno sam dobro ubola Wink

(zgora Opatije)
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2010 u 17:17
Najprije svima jedan veliki danas magloviti Dobar dan.
Oh, Bože kako me je sramota Embarrassed, pa to je strašno, cure mi dolaze u posjetu a ja niti da im kafe skuhan a kupila sam tako finu Lavazzu neki novi ukus "Suerte" (sreća). Sad ću ja nabrzinu jednu skuhati pa da malo poćakulamo uz kavicu.....
Da,da, novosti u vrtu kod mene ima "koš i još". Već sam se u brbljaoni hvalila na puna usta Wink da sam prošli tjedan kupila ukrasnu japansku trešnju Prunus serrulata "Kanzan" i ukrasni japanski drijen Cornus kousa -bijeli. Naravno sve je posađeno i dobili su dva najatraktivnija mjesta na haciendi.
Još jedna novost je da imam konačno ukrasni željezni luk kod tatinog pčelinjaka i povezuje dva travnjaka. Po njemu je vać isprepletena lonicera Duda-Lave. nema još slika jer je majstor -zidar tek jučer završio renoviranje zidića ispod i kod luka...... Morali smo sve zabarikadirati i prekriti zbog današnje kiše....
Danas ću vam staviti samo par slika da ne kažete da sam totalna ljenčina i da me Niho ne istuče kako mi obećava i straši Wink, ostata obećavam i to zasigurno, čim prođe ova maglurina i zasije ponovno sunce.
Ne znam da li i kod vas ali kod mene ove godine sve je strašno kasno ili sam ja strašno nestrpljiva, npr. narcisi samo neki imaju tek pupoljke, rascvateni su samo oni mini, tulipani i zumbuli tek niču, magnolija ima tek milimetarske pupoljke ako ih gledaš s povećalomWink.......itd... jedino što je već ocvalo su visibabe i šafrani.
Krenimo sa slikama.........

Nova ljepotica kamelija sa sajma u Pordenone

(zgora Opatije)
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2010 u 21:08
koji viburnum
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2010 u 19:26
Si tu?

Desila mi se danas tragedija sa ukrasnom papričicomsmilie_wet_019.gif.

Vadila sam sjemenke i nisam oprala ruke. Zagdaila sam tastaturu , miša.. Uspjela sam se dodirnuti po licu , nosu , jeziku. Sve gori kao indijanska vatra i imam osjećaj da sam prste na rukama spekla. Ako budeš vadila sjemenke i dirala papričicu, koristi rukaviceEmbarrassed
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2010 u 10:43
Ljene do bola----nema ništa .hoćeš aparatić da ti pošaljem bolan smile232-stavljaj slike 
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2010 u 08:42
Draga moja i ja čekam...

Možda ne bi bilo loše da pored novog a i starog cvijeća staviš i sliku klupe da vidim u kakvom je sada stanju.Smile
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2010 u 23:06
E tebe ganjam Korijenko.
Znam da sam neki dan vidjela bergeniju u cvatu no  izbacilo me i kasnije se nisam vratila.Zašto moja ne cvate???Cry
Raste ko luda no neće cvasti.Jedna je u hladovini jedna na sunčanom djelu.Ni jedna neće cvastiDead
Trebam te za pomoć pa neću kritizirati što nema novih slika,a znamo svi da imaš šta slikatiBig%20smile
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2010 u 20:52
Veliki su poslovi sada na hacijendi, ali barem koju slikicu...Wink
život je more
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2010 u 18:39
Ma nema ti ona vremena, kad vidiđš koji grm je naručila, a koji kupila svi ćemo u nesvjest popadati.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 128129130131132 203>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,352 sekundi.