Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Oglasi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Macak - nudi, traži
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Macak - nudi, traži

Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456>
Korisnik
Poruka
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2010 u 17:11
mačak, imam ja one obične zelene kukurijeke Smile

ako ih hoćeš, pošaljem kada prestanu cvasti
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
sanja30 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 189
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanja30 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2010 u 17:48
Originalno poslano od člana macak macak napisao:

Sanja baš si srce!!! Imaš li moju adresu? I trebat ću detaljne upute kako zapelcati rododendron?

za svaki slučaj, pošalji mi adresu na pp a što se tiče rododendrona, ja ti ne znam kad je najbolje vrijeme i kako se uopče pelca, ali jedna mi je sura rekla da može s grančicom....pa, postupak je valjda isti kao i kod ostalog Confused pelcanja... 
Na vrh
floraifauna View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 110
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje floraifauna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2010 u 19:55
šalji adresu da pošaljem ljubičicu!
Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 841
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2010 u 22:19
Cure, adresa poslana. Ako još netko treba čuvarkuče neka mi se javi!
Imam još i majčine dušice, buiti će kasnije i šarenog zimzelena, vjerojatno i šumskih jagoda.
Na vrh
Marina Ćorluka View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 124
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Marina Ćorluka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2010 u 11:54
vidim da nitko ne želi majćinu dušicu a ja ju nigdje nisam uspila naći da kupim ajd mi prodaj sjeme jer nemam ništa sa tvog popisa?
Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2010 u 22:13
Nemam sjeme već biljčicu sa korjenom, pošalji mi adresu na pm, pa ti pošaljem. Nema tu prodaje! Samo pokloniSmile
Na vrh
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2010 u 23:32
Pozdrav mačak. Sada sam čitala tvoje postove pa bih te molila ako imaš još majčine dušice i od prije napisano puzavica, zimzelen, gladiole. Kakvu penjačicu imaš?
Ja ti mogu poslati par reznica clematisa. Imam crveni, bijeli sa svjetloljubičastim rubom, roza gdje je sredina svjetlija.

Sanja 30 - da li imaš reznicu rododendrona i za mene?
znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2010 u 10:11
De me podsjeti koju puzavicuBig%20smile. I pošalji mi adresu, a za clematis može. Kako da ga zapelcam i znaš li ti kako zapelcati rododendron?
Na vrh
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2010 u 14:40
clematis polegneš u zemlju i zalijevaš i on se primi.
Idi na tražilicu i traži rododendrone inađeš gdje piše grmlje piše nešto o reznicama,
Što se tiće puzavice (mirisna) ne treba dobila sam ju.
Adresu ti šaljem
znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2010 u 22:04
Može, šajem u ponedjeljak, da ne stoji preko vikenda!
Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2010 u 15:46
Tko mi je i što poslao iz Karlovca? Paketić stigao, a ja ne prepoznajem što jeBig%20smile
Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2010 u 15:19
Cure molim vas treba mi šaš, ako imate za rasaditi.
I ajuga(ivica), malo sam juče pregleda gredice pa mi treba da popunim neka mjesta. Ivice trebam makoc višeSmile.

I sjetila sam se: Biskupsku kapicu (kerespin).
Lijepo molimBig%20smile

Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2010 u 15:26
U ponudi imam:
sadnice šumskih jagoda
reznice lonciera japonice
sadnice šarenog zimzelena
čuvarkuća
vunasti čistac
sjeme kadifica i malo vodenike
sukulente (različite ima ih na slikama mog vrta)
Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1187
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2010 u 08:02
Pošto još nisam poslala monardu ubacit ću ti i koju ivicu i šaš ( miscanthus ) ako ti paše onaj kakvog imam sa crvenkasto smeđim metlicama, imaš sliku u mom vrtu.
Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2010 u 11:14
Horti jel misliš na visoki, jako visoki šaš? Meni je svejedno kakav je, ali do jedno 1,5 visine, može bilo kakav i manji, ali ne viši. Pitam jer sam ubacila naziv miscanthus u google, pa mi izbacilo ogormne biljke, poput pampas trave. Super za ivicu!!!!
Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2010 u 11:31
Bem ti Fotki, istekao mi premium account, pa dok se ja prebacim na neki drugi free accoun, no dobro, evo i sličice, za one koji imaju, a ne znaju da imajuEmbarrassed:

Ovo je Ivica, šumska ivica ili ajuga:

Šaš, nešto poput ovog:

Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1187
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2010 u 12:34
Aaaa ti misliš na Carex! Kineski šaš ( miscanthus ) je onda previsok.
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2010 u 13:06
baš sam sad ljuta na sebe...taman je i kavica ovaj tjedan i mislila sam ponijeti kukurijek...morat ću ga slati jer sam zaboravila Confused
molim te cvakni koju grančicu lonicere za kavu Smile
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2010 u 15:15
Kako misliš zaboravila!!!
To ti je negdje dalje?
Pišem te za loncieru!!!
Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2010 u 15:17
Horti onda ajuge koliko možeš, ona od zadnji puta mi se divno primila, mislim da je isto od tebe!!!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.