Macak - nudi, traži |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456> |
Korisnik | |
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mačak, imam ja one obične zelene kukurijeke
![]() ![]() ako ih hoćeš, pošaljem kada prestanu cvasti |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sanja30 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2008 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 189 |
za svaki slučaj, pošalji mi adresu na pp a što se tiče rododendrona, ja ti ne znam kad je najbolje vrijeme i kako se uopče pelca, ali jedna mi je sura rekla da može s grančicom....pa, postupak je valjda isti kao i kod ostalog
![]() |
|
![]() |
|
floraifauna ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 110 |
šalji adresu da pošaljem ljubičicu!
|
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Cure, adresa poslana. Ako još netko treba čuvarkuče neka mi se javi!
Imam još i majčine dušice, buiti će kasnije i šarenog zimzelena, vjerojatno i šumskih jagoda. |
|
![]() |
|
Marina Ćorluka ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 02 Prosinac 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 124 |
vidim da nitko ne želi majćinu dušicu a ja ju nigdje nisam uspila naći da kupim ajd mi prodaj sjeme jer nemam ništa sa tvog popisa?
|
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Nemam sjeme već biljčicu sa korjenom, pošalji mi adresu na pm, pa ti pošaljem. Nema tu prodaje! Samo pokloni
![]() |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Pozdrav mačak. Sada sam čitala tvoje postove pa bih te molila ako imaš još majčine dušice i od prije napisano puzavica, zimzelen, gladiole. Kakvu penjačicu imaš?
Ja ti mogu poslati par reznica clematisa. Imam crveni, bijeli sa svjetloljubičastim rubom, roza gdje je sredina svjetlija.
Sanja 30 - da li imaš reznicu rododendrona i za mene?
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
De me podsjeti koju puzavicu
![]() |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
clematis polegneš u zemlju i zalijevaš i on se primi.
Idi na tražilicu i traži rododendrone inađeš gdje piše grmlje piše nešto o reznicama,
Što se tiće puzavice (mirisna) ne treba dobila sam ju.
Adresu ti šaljem
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Može, šajem u ponedjeljak, da ne stoji preko vikenda!
|
|
![]() |
|
Tko mi je i što poslao iz Karlovca? Paketić stigao, a ja ne prepoznajem što je
![]() |
|
![]() |
|
Cure molim vas treba mi šaš, ako imate za rasaditi.
I ajuga(ivica), malo sam juče pregleda gredice pa mi treba da popunim neka mjesta. Ivice trebam makoc više ![]() I sjetila sam se: Biskupsku kapicu (kerespin). Lijepo molim ![]() |
|
![]() |
|
U ponudi imam:
sadnice šumskih jagoda reznice lonciera japonice sadnice šarenog zimzelena čuvarkuća vunasti čistac sjeme kadifica i malo vodenike sukulente (različite ima ih na slikama mog vrta) |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Pošto još nisam poslala monardu ubacit ću ti i koju ivicu i šaš ( miscanthus ) ako ti paše onaj kakvog imam sa crvenkasto smeđim metlicama, imaš sliku u mom vrtu.
|
|
![]() |
|
Horti jel misliš na visoki, jako visoki šaš? Meni je svejedno kakav je, ali do jedno 1,5 visine, može bilo kakav i manji, ali ne viši. Pitam jer sam ubacila naziv miscanthus u google, pa mi izbacilo ogormne biljke, poput pampas trave. Super za ivicu!!!!
|
|
![]() |
|
Bem ti Fotki, istekao mi premium account, pa dok se ja prebacim na neki drugi free accoun, no dobro, evo i sličice, za one koji imaju, a ne znaju da imaju
![]() Ovo je Ivica, šumska ivica ili ajuga: ![]() Šaš, nešto poput ovog: ![]() |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Aaaa ti misliš na Carex! Kineski šaš ( miscanthus ) je onda previsok.
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
baš sam sad ljuta na sebe...taman je i kavica ovaj tjedan i mislila sam ponijeti kukurijek...morat ću ga slati jer sam zaboravila
![]() molim te cvakni koju grančicu lonicere za kavu ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Kako misliš zaboravila!!!
To ti je negdje dalje? Pišem te za loncieru!!! |
|
![]() |
|
Horti onda ajuge koliko možeš, ona od zadnji puta mi se divno primila, mislim da je isto od tebe!!!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |