|
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6465666768 89> |
Korisnik | |
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
![]() |
Anci i da zelim nemam vise kamo, pogledaj u moje cvijece i vidjeti ces kako nema kamo, a prozor mi je tako prljav od golubova da mislim poluditi, a ne mogu ga otvoriti.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
![]() |
![]() ja bih baš takve
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
![]() |
tatjana napravite veču policu
![]() i moj prozor je sad pun orhideja
al sada smišljam što ču,
![]() |
|
![]() |
|
kelismeli ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 35 |
![]() |
ei, ja imam 2 mini orhideje
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
![]() |
Ja imam neku majusnu ali mislim da to nije mini, ako ima moje su ma koliko kostale.
Taman dasu mi malo vece od sampaulija ša s njima da budu na prozoru, ali ni ove ne zelim baciti,divne su mi, ali svaki put kad odcvate otkinem granu, ne odsjecem,i svaki put mi se stabljica cvijetna posusi, au Konzumu su 97 kn, bas jeftino. |
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
![]() |
tatjana ima mini orhideja, kreni u potragu i popuni policu
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Anci i moje su na istocnom prozoru i vec u 1o sati su rolete dolje, jer joj ne pase sunce, iako one zive na suncu, ali moje ciklame samo povenu a cvatu mi konstantno
od 8 mj, i to su one mini. Da bar izmisle mini orhideje, stala bi mi do kraja porozora jos jedna polica. ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
moje su na istočnom prozoru , pa od danas tuče jako sunce po nijma i primorana sam do podne spuštati roletne !
![]() |
|
![]() |
|
kelismeli ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 35 |
![]() |
držim iz na sjevernoj strani i soba je jako svijetla. imam radni stol baš pred prozorom i obasjane su svijetlom cijeli dan, tak da im tam paše,
|
|
![]() |
|
![]() |
i meni se jako sviđa točkasta ,neobična mi je i ona narandžasta!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Keli samo molim te napisi gdje ih drzis i zazmiri na lijevo oko ona tockasta je super, ta mi taman fali.
Stvarno su ti super, cuvaj ih i pruzi im puno ljubavi, jer moje cvijece cvate samo kako ja kazem jer mu jako puno poklanjam paznje. Pusa |
|
![]() |
|
![]() |
hvala
|
|
![]() |
|
![]() |
što da kažem (puj,puj ,puj -tako je kod nas kaže da se ne ureknu)
prekrasne!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
ostale ču kasnije, imam jednu žutu sa smeđim točkicama koja ima 4 grane, sada pušta četvrtu, 1 grana je ogromna a ostale 3 su mali, dali da odrežem prvu da ostale imaju više energije ili?
|
|
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
[IMG">http://img203.imageshack.us/img203/6720/slika0288.jpg" />
jedna je bijela sa unutra rozim, a druge je prugasto roza |
|
![]() |
|
![]() |
[IMG">http://img245.imageshack.us/img245/8598/slika0287.jpg" />
jedna iz bauhausa, koju smo kupili prije 3,4 mjeseca. i sada pušta listić |
|
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
[IMG">http://img338.imageshack.us/img338/9867/slika0284.jpg" />
ova se sprema ponovno cvasti, žute je boje |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6465666768 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |