omnia violet |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516> |
Korisnik | ||
omnia violet ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 28 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 274 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
|
i pisanice i boce su super ispale!
|
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
|
Najljepše mi je sve šta ti je s cvijećem.
Čestitam ti na boci s konjičima. Baš mi je drago da nisam jedina koje zanima motivi s konjičima. |
||
![]() |
||
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
|
Super pisanice i boce, pogotovo ova sa ružama. A konjska boca je pravo čudo, baš je posebna
![]() |
||
![]() |
||
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
|
neznam šta izdvojiti od ovih radova ,svaka čast
![]() |
||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
Je li konjska boca boca za konjak ![]() Super su ti boce |
||
![]() |
||
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
|
Jako lijepe pisanice a tek boce......jedna od mojih omiljenih salveta ova s ružicama
|
||
![]() |
||
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
|
Sve su ti boce odlične zaista-masline meni nikad ne mogu omanit, konje jako volim kao životinje, pa onda i kao motiv...a za ovu treću, posebno moram reći svaka čast, zato što sam ja tražila dugo tu salvetu, a sad kad je imam ..nikako da smislim šta s njom. Zato mi se posebno sviđa kako si je ti ovdje upotrijebila
![]() ![]() |
||
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
||
![]() |
||
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
|
Sve je jako dobro,pisanice su prelijepe a boce super,vrlo maštovito i lijepo urađeno |
||
![]() |
||
omnia violet ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 28 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 274 |
|
[QUOTE=maredelmare]Sve su ti boce odlične zaista-masline meni nikad ne mogu omanit, konje jako volim kao životinje, pa onda i kao motiv...a za ovu treću, posebno moram reći svaka čast, zato što sam ja tražila dugo tu salvetu, a sad kad je imam ..nikako da smislim šta s njom. Zato mi se posebno sviđa kako si je ti ovdje upotrijebila
![]() ![]() hvala hvala....a što se tiće salvete sa ružama,,ja sam uspjela naći i kupiti cijeli paket i moram priznati da je i meni jedna od dražih boca!!! |
||
![]() |
||
|
e konjska boca je pošla u Rusiju!! da da, Rusija,,,jedna cura od tamo je bila tu kod nas i ona jako voli konje i meni s ečinilo zgodnim napraviti joj bocu s konjima!!! a i ona se oduševila! |
||
![]() |
||
|
hvala svima na pohvalama!!!!
|
||
![]() |
||
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
|
...pisanice su predivne, boca s konjekom rijetko viđeni motiv, a još kad sam pročitala da je otputovala u Rusiju
![]() ![]() |
||
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
||
![]() |
||
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
|
Omnija boca je prekrasna a pisanice
![]() |
||
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
![]() |
||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
|
Čekaj! Kak to misliš to je sve dogodine? Valjda samo što se pisamica tiče
![]() |
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
![]() |
||
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |