Razmjena salveta - komentari |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 48> |
Korisnik | |
azari ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 8 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pozdrav svima! doma imam kutiju punu salveta, mozda nekih stotinjak-odavno ih nisam brojala, kojih bi se htjela rijesiti, malo mi je komplicirano trenutno svaku od njih fotografirati pa ako je netko zainteresiran rado bi prodala sve za neku simbolicnu svotu. mogu iducih dana staviti par fotografija svih salveta onako na hrpi (jednostavno nemam vremena svaku posebno fotkat...)ili ih mogu grupirati po motivima. ima dosta cvjetnih motiva, bozicnih, kariranih... samo me zanimalo da li bi netko bio zainteresiran i da li da stavljam fotografije? hvala unaprijed na odgovoru!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bjonda ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 01 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 126 |
jelika, salvete su stigle, super su, nadam se da ste svi kojima sam poslala dobili salvete
![]() |
|
![]() |
|
Linaaa ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 220 |
jelika stigle salvetice presavršene su , punooo hvala
hvala puno ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
jelika ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 509 |
lina...dobila sam salvetice... ma super su mi, hvala ti, javi kad moje stignu do tebe
![]() |
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Tatjana 43 danas sam dobila markice. Hvala ti puno šta misliš na mene.
![]() |
|
![]() |
|
jelika ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 509 |
lina i bionda - danas navečer poslane salvete
kinderella - tebi poslane figurice koje sam našla, nije ih baš puno
mare-nostrum...dobila sam salvetice i prekrasne su mi, hvala ti puno
![]() |
|
![]() |
|
ana_s ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 05 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 95 |
moram onda i ja nać svoju kolekciju figurica..
|
|
![]() |
|
senći ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 04 Lipanj 2009 Lokacija: Heard Islands Status: Offline Bodovi: 43 |
Imam punu vrečicu tih igračkica, ali onih starijih, jer su moja djeca odrasla. Ako te zanimaju ,šalji adresu
|
|
![]() |
|
Linaaa ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 220 |
imam ja punoo sam mene zanimaju salvetice i kak dostaviti te igrackice pozdravcek svima |
|
![]() |
|
kindarella78 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 7 |
Ajde potražite pa se javite
![]() jelika poslala sam pp
|
|
![]() |
|
kindarella78 imam i ja nešto ovih novijih figurica pa mi javi adresu
|
|
![]() |
|
kika24 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 26 |
imam i ja figurica, nekad sam ih sakupljala...samo ih treba nać
![]() |
|
![]() |
|
kindarella78 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 7 |
Nema problema |
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Navečer čim se vrate s slobodnih aktivnosti ih ubacim u đir , pa se naknadno javim ako nađem šta u komadu.i
|
|
![]() |
|
Imam jako puno salveta, ajde potražite igračke pa se javite
|
|
![]() |
|
Imaš li još uvijek kakvih salveta? Morala bih pritisnuti klince da potraže figurice, pa evo da znam da li da ih maltetiram?
|
|
![]() |
|
Pozdrav
Kolekcionar sam kinder figurica pa ako ih imate a netrebaju vam javite mi se, u zamjenu dajem salvete, imam ih jako puno sa različitim motivima
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Tatjana 43 stigle salvete jos u petak, a danas se nisam stigla javiti, ali nadam se doci do tebe ovih dana.
|
|
![]() |
|
Tatjana 43
![]() Jesu li stigle moje salvete? |
|
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
draga moja Shasha i drugi put!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 48> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |