Kiki-Moja utjeha |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 112> |
Korisnik | |
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
KIKI,oprosti napisah gore dorina. |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Kiki prekrasni radovi, sat mi je che che
![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Sviđa mi se kako si "porubila" onaj stol, sve super...al ne bi ja bila ja da ne kažem:sat mi je odmah upao u oči, sviđaju mi se boje, način na koji si ga sredila-ma sve u vezi njega!
![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
prekrasne nove ideje
Bravo! ![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Sat mi je predivan. Sviđa mi se kako si ga sredila |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Hvala vam cure.Vi ste moj antidepresiv.A i sa satom ima jedna priča.Kad je buketić bio potpuno gotov, ja stavim okvir,a ono nema buketića.
![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Bilo jednom jedno veliko prijateljstvo...Ali to sad nije važno.Davno,davno,prijateljica je donjela iz Nizozemske nošene klompe i meni poklonila jednu.Ja sam u nju posadila sukulente.Sunce,kiša,voda,trulež...Nakon desetak godina mi je dosadila i završila je u šupi.Ovih dana,hvala vama,sam je se sjetila i udahnula joj novi život.
Pokušala sam napraviti spoj tradicionalnog porculana iz Delfta i suvremenog.
Posebno sam ponosna da sam svojom rukom nacrtala vjetrenjaču i to na tanki,drvofixom impregnirani, papir,pa sam izrezala i dekupirala na klompu.Na kraju je došla dorada okoliša.
Malo sam morala hodati susjedi po glavi.I pažljivo šuljanje odzvanja...
|
|
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
stolić i sat su krasan kompletić ,ali ova klompa me oduševila! Fantastično, i još kažeš....sama si crtala vjetrenjaču? Moj duboki naklon!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Prvo sam mislila sliku isprintati preko googla-slike,ali nemam tinte.U firmi ista situacija pa sam morala crtati sama.Iznenadila sam sa kako je lako,a spremala sam se danima.
|
|
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
Kiki,predivno,cista desetka. |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
ti si stvarno mama za sve
![]() |
|
![]() |
|
Znači ti i tvoja treskula ste mi dale ideju za ovo. (valjda tvoj komentar na nečije klompe davno na forumu).Tenx.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Znas sta mala pa ovo je super, pogotovo sto si svoje umjece u crtanju pokazala.
Rekla sam da nesto opet skrivas u rukavu, a sta je slijedece. |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Klompa ti je super
![]() ![]() |
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
Super ideja
![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
prekrasno si sredila staru klompu!instalacija sa mimozama je prekokrasna
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Kiki pa sad bi vec bilo dosta tih tvojih kreacija jer ja padam u ocaj, gdje sve to pronadje ideje.
S UUUUUUUUUUPPPPPPPPPPEEEEEEEERRRRRRRR Sta sada opet skrivas u rukavu, ali klompa je zakon. |
|
![]() |
|
joj, kak je ovo dobro!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 112> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |