Sijanje pšenice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3456> |
Korisnik | |
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yeeeeess za kukuruz
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Pocelo je da raste, biti ce dobra godina!!!
|
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
A i kukuruz je počeo.......
![]() |
|
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
TeaK
![]() ![]() ![]() |
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
|
alkemicar ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2007 Lokacija: suncani jug :) Status: Offline Bodovi: 1384 |
joj shasha, promakao mi ovaj dio za trosjed
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Evo i moje pšenice posijane na sv. Luciju
![]() P.S. (za radoznale) kukuruz još nije maknuo od klipa |
|
![]() |
|
hehehe,još nisam čula da mačak jede pšenicu,moj nikad nije ni blizu nje dolazio.
Alkemičar,krasna ti je pšenica i kaktus(rekla bi i trosjed no njega imam isto takvog pa mu se više toliko ne divim
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Moj mačak nije vegetarijanac, više je ptičar, samo ptice lovi!
|
|
![]() |
|
SueZP ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 113 |
Ja nemam ribice, pa ne mogu tvrditi, ali psenicu...to redovito! Sad ju nekako zagradim, da mali termit ne dodje do nje!
![]() ![]() |
|
"...sećanje je smešna lupa, koja sitne stvari uveličava..."
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
da ju maka hoce pojesti?? DO sada nisam imao ovakav problem! Da mi pojede zlatne ribice i takve stvari to da.. ali pšenicu nije nikada
![]() |
|
![]() |
|
SueZP ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 113 |
Slican problem imam i ja, Mima! Ali sad ju nekako uspijem skriti od njega, a kad prodju blagdani, onda ju Mirko (tak se zove moj macak) dobije, da se pocasti!
![]() ![]() |
|
"...sećanje je smešna lupa, koja sitne stvari uveličava..."
|
|
![]() |
|
mima ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 320 |
Od kad imam mačka, nemam sreće s pšenicom.
Mačak obrsti sve što proklija, zato se sada više priprema zbog njega ![]() |
|
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
hvala admine
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Ma taj jedan dan ni tamo ni vamo!!! to je samo tradicija i obicaj da se sadi na dan Sv. Lucije!
|
|
![]() |
|
znaci mogu i ja posaditi samo jeli kasno da danas posadim
|
|
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Ja obicno stavim na prozor u kuhinji i bude ok.
|
|
![]() |
|
i jeli treba stajati na svjetlom mjestu
|
|
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Stavi se vata u posudu, može i zemlja, koja se navlaži i po njoj se posipa zrna pšenice. Može se staviti još i sjeme prije nego se stavi na vatu malo u mlaku vodu da pokupe vlagu i nabubre.
|
|
![]() |
|
i kako se sije
![]() ![]() ![]() |
|
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3456> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |