Dorinin početak |
Odgovori | Stranica <1 19202122> |
Korisnik | |
andora2
Pustio korijenje Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš su slatke ove male bočice a još slađe ovako šarene.Zavirila sam i u nekoliko stranica prije i mogu napisati samo ovo
|
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Dorina
Mladi grm Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala curke kaj ste zavirile u moj komadić svijeta
|
|
Dorina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sarita banana
Trajnica Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dorina divno ti je ovo ispalo.Carevo oko bas je osvjezilo ovaj sanducic.
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
mima051
Pustio korijenje Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drago mi je da jedna od druge preuzimamo ideje,nema granica ...a svakome je rad drugačiji ,na sandučiću jedna od mojih najdražih salveta maćuhice .Ja ih sada stavljam na dva malena noćna ormarića .Jako lijepo
|
|
Felina
Mladi grm Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gledala sam već puno poštanskih ormarića napravljenih u decoupagu, ali mogu priznati da mi je ovaj za sada najnajljepši. Jesi li ga dobro zaštitila?
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo je sandučić samo za lijepa pisma i čestitke, nikako za račune i slične stvari
|
|
mare-nostrum
Trajnica Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
onda svi moramo imati ovakve sandučiće...........
super sandučić dorina......tako se dočekuje poštara a ne s oštrim psom
|
|
Biljana 59
Mladi grm Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kako veseo postanski sanducic , dobro mare kaze ...tako se docekuje postara, a ne sa ostrim psom (ha, ha)
|
|
Šabica
Pustio korijenje Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dorina draga imaš predivne radove i vjerujem da ćeš i vrata koja očekuju make over biti prekrasna.
Ne znam ni sama šta bih izdvojila, od stolice do recikliranih staklenki... a decoupage sandučić mi je pravo otkriće. |
|
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sandučić je pravi proljetni!
|
|
ANĐELKA
|
|
Dorina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala curke a da vidite kaj bum tek napravila od sandučića za plin samo moram čekati lijepo vrijeme.
Ovog cvjetnog sam zlakirala jedno 10 puta, ali mm je rekao da će ga on jođ auto lakom prozirnim srediti :)) |
|
Dorina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dorina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
KIKA '56
Mladi grm Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobra ideja s bočicama,tacna mi je super.
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasan sandućić,boce i tacna su jako ljepi
|
|
KARMEN
Odrastao grm Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja bi rado pila kavicu s ove tacne a morat ću ti napisati i neko lijepo pismo za tvoj proljetno cvjetni sandučić
|
|
Biljana 59
Mladi grm Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kako mastovite, vesele bocice i tacna
|
|
maredelmare
Odrastao grm Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tvoje veselo društvance se vratilo-mene ove tvoje bočice podsjećaju na ono "uhvatimo se za ruke i obuhvatimo kuglu Zemlju" - lijepe, vesele i simpatične-melem za oči....a i usta se razvuku u blagoteleći osmjeh kad ih vidiš (bar se meni to događa).
Tacna, vrlo lijepa!!! |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
Slavica 08
Odrastao grm Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Promakao mi je tvoj sandučić,vrlo maštovito zaista i vrrlo lijepo!A sad,da ne zaboravim(jer ja sam starija dama,ovo dama pogotovo,hahaha!)zašto sam išla k tebi-SRETAN TI ROĐENDAN i još dugo,dugo družile se na ovim stranicama!
|
|
Odgovori | Stranica <1 19202122> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |