natine kućne čarolije :-) |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 109> |
Korisnik | |
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Meni najljepše pisanice. |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
majstorice,svaka cast,meni je ovo prekrasno.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() Jer je na ovim pisanicama zaista bilo puno posla, koji je odrađen savršeno. Uz to još i prekrasne kutijice. Bravo majstorice! |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
drago mi je da su vam se svidjele pisanice... sada opet malo gift setova... znam, malo sam dosadna sa time, ali , eto, kada ovih dana samo to radim...
"> ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Tvoje cvjetne pisanice su prava mala umjetnicka djela
![]() ![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
kao što je kazala felina - pisanice za muzej. Najljepše su (bez uvrede drugim curama koje su isto tako napravile lijepe, divne i krasne) na ovom forumu - to je moje mišljenje
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Hvala ti na izvješću korak po korak kako se rade.
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
felina, primavero, nado... hvala vam lijepa na divnim riječima...
felina, nisam mjerila koliko imi treba jer recimo,jedno poslijepodne uzmem pa bojam, pa kada uhvatim vremena iscrtavam konture... pa onda sutradan uzmem pa lijepim motive, pa onda dan kasnije završim trakice dakle, radim to u nekoliko faza... |
|
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Ajme Nataša koliko prekrasnih pisanica, koliko truda i rada ,ali i rezutata
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Pisanice si ti za muzej pisanica. Stvarno ti se divim. Koliko finih detalja na njima ima. Molim te reci nam koliko ti treba vremena za izradu jedne pisanice.
![]() |
|
![]() |
|
curke moje, predivne ste... hvala vam na divnim komentarima.. vidim da ste i sve odreda bile jako vrijedne ovih dana... bila sam i ja, moram se pohvaliti... pa stoga... opet malo mojih cvjetnih pisanica...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
pregledala sam tvoje radove koje si napravila dok me nije bilo. Kompletići pisanica i kutija su fenomenalni! Izvrsno!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Potpisujem sve što su cure rekle. Prava si umjetnica |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Prekrasno prekrasno nemam teksta samo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
svaki put sve bolje i sama sebe nadmašiš
|
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
meni su tvoja jaja praznik za oči
![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 109> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |