Mali unikatni radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Korisnik | |
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 15 Ožujak 2010 u 12:12 |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kika to nisu mali ali su svakako unikatni radovi rađeni sa puno strpljenja i ljubavi
![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Da u pravi si trebalo je puno strpljenja, a o ljubavi da i ne govorim, obozavam sve ovo raditi, ali sam kratka s vremenom pa onda kradem od noci.
Lijepi pozdravi. |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Hvalaa.. !
![]() |
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Poruka za tebe u mojoj galeriji- greškom, htjela sam kod tebe, ali sam upisala na krivo mjesto
|
|
![]() |
|
![]() |
|
čokolina ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 02 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 53 |
sviđaju mi se svi radovi, a ova zadnja slika je prekrasna. koja je to tehnika? a ako smijem primijetiti i curica je preslatka.
![]() |
|
![]() |
|
-draga čokolina hvala puno
-ove slike su rađene suhim pastelom -hvala i za moju bratičnu Emu,slika je rađena njoj za rođendan,a što je veoma interesantno to je bio njen izbor i motiva i boja -izgleda da ima nešto tetkino,privlači ju biti uz mene i pomalo mi pomagati |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
svaka cast majstorice,krasni radovi...jedva cekam da pokazes i one druge.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Baš su krasne slike!!! Slikaj još!!!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
Kiko draga,umalo ne padoh sa stolice,prekrasno majstorice,cestitam od srca.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
hvala,hvala do neba,pa ti za to šaljem ogromnu pusu...
|
|
![]() |
|
UltraDwlux ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 396 |
Prva slika gore , onaj zalazak sunca je predobra :) zakon....taman moja atmosfera
![]() |
|
http://cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=4753
|
|
![]() |
|
Hvala lijepa Ultra na posjeti i pohvali.
|
|
![]() |
|
brani ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 242 |
Draga Kika redovito pratim tvoje radove..i ovo je prekrasnooo....sve, pozdrav
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Kika, slike su predobre, bravo majstorice
|
|
![]() |
|
-draga brani,zahvaljujem,mnogo mi znači tvoja ocjena,jer sam zaljubljena u tvoj način oslikavanja,žao mi što nismo bliže pa da mi daš malo poduke
-kako se osjećam?PREDIVNO.Dobiti ovakvu pohvalu od cvjetnog gurua i kreatora je za mene poticaj za dalje.. -vaši komentari o radovima na ovoj stranici su mi nešto malo draži jer imam osjećaj da je manje vrijedna,malo ih ovamo zalazi(moj stav)ili dosta njih nezna što se tu sve može vidjeti -hvala,otpuhnula sam ti jednu pusicu... |
|
![]() |
|
-ovaj drugi dio odgovora je za OTOK,nisam naglasila,moja isprika
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |