Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - OTOK: početci
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

OTOK: početci

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1920212223 30>
Korisnik
Poruka
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2010 u 23:52
Ovo mi je super! Odlična kombinacija, stvarno si bila inspirirana! smile112
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
danci-ka View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 199
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje danci-ka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2010 u 18:45
smile141
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2010 u 12:35
Moja mala susjedica jako voli brati cvijeće i onda pozvoni i ..... evo je s buketićem ljubičica.
Kad idući put pozvoni osim čokoladice dobit će i ovaj mali poklon

Iza plota

Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2010 u 13:10
   ovo je prekokrasno, nadam se da će se i njoj dopasti jer je stvarno... +5 donijet ću ti ja svoje visibabe iz vrta ako i ja dobim ovakav poklon, a imam i zvončića i jaglaca...   
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2010 u 23:24
Virujem da će se maloj susidi svidit poklon. Ali ako se sluuuuučajno ne svidi ne eto mene sa buketićima Big%20smile WinkWink
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2010 u 23:37
Super ti je ova ideja s plotom Clap
život je more
Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2010 u 00:27
Ubrala ovo u Friško...ma super si napravila, ovo s plotom mi se jako sviđa, a iza plota divlja poljsko cvijeće-superićka!!! Prava priča u slici!
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2010 u 18:36
Mala zelena bočica za čuvanje sreće

Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2010 u 20:20
Kako ti je ovo slatko,BONBON.Clap
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2010 u 20:40
OtokClapClapClapBig%20smile
Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2010 u 21:12
OTOK, preslatka je!
samo vrati taj poklopac gore da ti sreća ne ishlapi...
Na vrh
maryann View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 246
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maryann Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2010 u 21:30
Clapajme otok tek sam sad otkrila da imas zlatne ruke sve ti je prekokrasno ali oni andjelcici i ova tegla su me ostavili bez daha ,bravoooo
If tears could build a stairway
And memories were a lane
We would walk right up to Heaven
And bring you back again...
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2010 u 21:39
O kako krasno.....pošto boca sreće?
Na vrh
prila View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 551
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje prila Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2010 u 21:42
odlična slikica iza plota,a teglica za sreću prekokrasna!!
Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2010 u 21:59
Baš si pogodila s najavom ili nazivom ove bočice "Mala zelena bočica za čuvanje sreće" Stvarno pravi slatkiš od bočice! A zašto meni klizi boja sa staklenih bočica? O zašto?! Jel ti ovo sve salveta ili kombinacija boja+salveta? Ajd, me malo ubi u pojam i reci da je onaj jednobojni zeleni dio boja.....
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2010 u 22:18
Hvala vam cure, bočica je otvorena jer još skupljam sreću, nakon vaših pohvala mogla bi je zatvoriti, sad je već punija.

Maredelmare, salveta je samo ono pri dnu i na poklopcu.
Bočicu sam najprije cijelu premazala frosty-em, bijelim, ali kako ga nisam imala dovoljno pomiješala sam i malo zlatnog. Na to sam nalijepila salvetu, a gornji dio obojala bojom za staklo. Ništa ne kliže.

Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2010 u 22:57
...wow, draga naša Otok, makovi su me oduševili... sama ta ideja kolažiranja, kombiniranja salveta, boja, crteža... mi je fenomenalna a ova tvoja slika to u potpunosti potcrtava... savršena je, ali isto mogu reći i za malen detalj za susjedicu-cvjećaricu...koliko je slatka njena gesta toliko je i ovo što si za nju namijenila...

...a mala zelena bočica za čuvanje sreće taman se uklopila uz dan sv. Patrika jer je meni doista donio sreću prije 25 godina i umjesto da odem s druge strane, slavim tog dana drugo rođenje St.%20Pattys%20Magic%20Hat ...zato hvala mu, a tebi sve čestitke na ovoj domišljatoj bočici predivnog imena.... smile141
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2010 u 23:11
Vidiš kako se dobro (a sasvim slučajno) poklopilo - zeleno i djetelina i Sv.Patrik.

Primavera, nadam se da će te Sv.Patrik i dalje čuvati
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2010 u 23:14
Simpatično i naziv i izvedba Clap
život je more
Na vrh
Biljana 59 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Biljana 59 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2010 u 12:54
smile141smile106
smile106
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1920212223 30>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.