OTOK: početci |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 30> |
Korisnik | |
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ovo mi je super! Odlična kombinacija, stvarno si bila inspirirana!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
danci-ka ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 199 |
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Moja mala susjedica jako voli brati cvijeće i onda pozvoni i ..... evo je s buketićem ljubičica.
Kad idući put pozvoni osim čokoladice dobit će i ovaj mali poklon Iza plota ![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Virujem da će se maloj susidi svidit poklon. Ali ako se sluuuuučajno ne svidi ne eto mene sa buketićima
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Super ti je ova ideja s plotom
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Ubrala ovo u Friško...ma super si napravila, ovo s plotom mi se jako sviđa, a iza plota divlja poljsko cvijeće-superićka!!! Prava priča u slici!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Mala zelena bočica za čuvanje sreće
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
Kako ti je ovo slatko,BONBON.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Otok
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
OTOK, preslatka je!
samo vrati taj poklopac gore da ti sreća ne ishlapi...
|
|
![]() |
|
maryann ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 246 |
![]() |
|
If tears could build a stairway
And memories were a lane We would walk right up to Heaven And bring you back again... |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
O kako krasno.....pošto boca sreće?
|
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
odlična slikica iza plota,a teglica za sreću prekokrasna!!
![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Baš si pogodila s najavom ili nazivom ove bočice "Mala zelena bočica za čuvanje sreće" Stvarno pravi slatkiš od bočice! A zašto meni klizi boja sa staklenih bočica? O zašto?!
![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Hvala vam cure, bočica je otvorena jer još skupljam sreću, nakon vaših pohvala mogla bi je zatvoriti, sad je već punija.
Maredelmare, salveta je samo ono pri dnu i na poklopcu. Bočicu sam najprije cijelu premazala frosty-em, bijelim, ali kako ga nisam imala dovoljno pomiješala sam i malo zlatnog. Na to sam nalijepila salvetu, a gornji dio obojala bojom za staklo. Ništa ne kliže. |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...wow, draga naša Otok, makovi su me oduševili... sama ta ideja kolažiranja, kombiniranja salveta, boja, crteža... mi je fenomenalna a ova tvoja slika to u potpunosti potcrtava... savršena je, ali isto mogu reći i za malen detalj za susjedicu-cvjećaricu...koliko je slatka njena gesta toliko je i ovo što si za nju namijenila...
|
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Vidiš kako se dobro (a sasvim slučajno) poklopilo - zeleno i djetelina i Sv.Patrik.
Primavera, nadam se da će te Sv.Patrik i dalje čuvati |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Simpatično i naziv i izvedba
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 30> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |