kaca-moja salvetna.. |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7071727374 80> |
Korisnik | |
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kaća, kutije su odlične-tvoj stil, tvoj potpis. Ti si kao osoba koja je našla pravu formulu i sad je uspješno primjenjuje. Al, ispjeniću od muke na onaj violinski ključ!!!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mima051 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
Zadnje sam pitanje očito još mlada i neuka napisala krivo i to moš mislit na svojoj stranici a ne na tvojoj brzo bez točki zareza upitnika opet isto pitanje zašto to sve ne radiš na velikim stvarima ne uvažavam nikakvo odgađanje odgovora sigurna sam da imaš tako veliko samopouzdanje a zanat si bogme ispekla da se tu više mislim nema što ni dodat niti oduzet.Glupasti nemaštoviti komplimenti ,ne mičeš se s mijesta .Zašto :želim to žarko doznati.
|
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
predivne kutije!
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
uf mima al si nas počastila......
|
|
![]() |
|
mima051 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
Tu se rijetko suvisleno i smišljeno nadovezujemo jedni na druge,valjda tako funkcioniraju forumi ,ne znam meni je ovo prvi.Žao mi je da mnogi kvalitetni komentari ili možda sugestije ostaju negdje visjeti između neproduktivnih stila bla bla......prostora...
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
lipe moje i drage najlepsa vam hvala na predivnim rijecima
![]() ![]() file uletila si mi s porukom dok sam ja pisala svoju,a ja bila u zurbi pa je nisam uopce vidila ![]() ![]() felina violinski kljuc sam radila sa ferro bojom.. maredelmare pocet cu sanjat mega....,ne otvaraj mi rane ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Da li si ti Kaćo u redu. Tako strastveno opisuješ kako ti to ovako pa kako ti onako pa sloj simo pa sloj tamo.Od tebe se može naučititi sve preko ja uopće ne znam kako se to zove linkovi....Ali od tebe ni riječi ,jednostavne.Kako je kod tebe,je li bura stala,je li pao snijeg.Ti si tako prisutna na ovim stranicama,a tako tajanstvena .Ja ću to poštivati ako to želiš....Ako je to tvoja želja....
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Ne znam što bih ti rekla...stvarno! Našla si svoj stil koji ti posve odgovara i kojeg uživaš raditi! Kutijice su ti doista, ali doista prekrasne i vrijedne! Mislim da susjede Poljakinje ili Čehinje mogu doći malo u tvoju galeriju i naučiti štošta - premašila si njihov stil!
![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Lipo je kad netko nađe svoj stil i po tome postane prepoznatljiv, naročito zato što je bez ikakve sumnje-vrhunske izvedbe.
A u vezi onih "rana", pa naravno da ću ti ih otvarat, uostalom evo ti je i Izzy lipo napisala ono o susjedama Poljakinjama i Čehinjama, onda je lokalni nivo mačji kašalj! ![]() |
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
joj kako su ti kutije dobre, ona sa tipkama je nešto naj,naj
![]() |
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
prekrasne kutijice,baš su wow!
![]() jako mi se sviđa što motive sa salveta kombiniraš s nekim uzorkom bili u nekoj nijansi ili izbočeno-a to mi je odlično. iako nemam pojima što je to ![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
...ponovno sam malo oživjela i jasno da sam kod tebe dobila dobru, dobru infuziju i sva poskakujem...svrbe me prsti, samo šteta što su nemirni i nekoordinirani. Radovi su ti prekrasni (kao da to već ne znaš) no sigurno ne znaš da me smiruju, uspokojuju i daju nadu...
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Hej kaća, ovo je mraaaaak!!! Savršene kutijice si napravila, a čini mi se da ti je ipak onaj Mega suđen!!!
Pa da nije njega ne bi bilo ni ovako lijepih škrinjica, i zaista se mislim da se nemaš šta razmišljati, znanje imaš, vremena također ( bar se nadam) a i kandidata kao u priči.
Zato, sretno !!!
![]() Ti znaš da sam ti ja podrška "iz sjene"
![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
kaćo
![]() |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Ove zadnje kutijice, što reći a da se ne ponavljam, Kaćo ti si zaista velemajstorica. Odlično izabrani motivi, savršeno pedantan rad i dorada, sve baš onako kako treba biti ni previše ni premalo. Ti se jedna teta od stila. Oduševila si me od početka svojim radovima i moje obožavanje traje i dalje.
![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Pa zar ja uopce mogu nesto reci, mene hvalis s mojim radovima, a moji su tek pocetak prema tvojim i Marinim radovima, napisala sam i kazem padam u ocajanje.
Neznam koji bi rad izdvojila, ali ima jedna kutija sa ruzama, pa ona sa violinskim kljucem, savrseno. Prigovor je kad ces otvoriti skolu da i drugi mogu neke stvari nauciti, SSSSSUUUUUPPPPEEEERRRR, pa neka netko prigovori na velika slova. ![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...draga Kaćo, kao i svaki puta kad udjem u tvoju galeriju ostanem osupnuta, oduševljena, pregledavam po nekoliko puta iste stranice i lagano se rušim od ljepote
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
frezija ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 167 |
FENOMENOMENALNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nemam rijeći za ove tvoje nove kutijice ..... Sve su mi savršene ..... Kaćo ti si ZAKON.......
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
bez komentara......gore je već sve rečeno!
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7071727374 80> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |