Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - natine kućne čarolije :-)
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

natine kućne čarolije :-)

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7576777879 109>
Korisnik
Poruka
Šabica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Status: Offline
Bodovi: 358
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šabica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2010 u 09:12
kako je meni pobjeglo to ogledalo?
hm...
idem sad u kontrolu na fejsWink
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2010 u 10:35
Ogledalce, ogledalce moje....prekrasno si ga napravila!!!!smile71
"Friends are Flowers in the Garden of Life"
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2010 u 18:17
curice moje, evo mene natrag... she is back...
kolegica me molila da joj napravim pisanice, pa prema njenoj zamolbici, naprih mix, prema bojama kuhinje gdje ih misli imati...
sada, kako uspjeh u imitaciji neke starine i patine,prosudite i same... lakše bi bilo na rvenim jajima, ali eto, snađoh se nekako i na plastičnima, ili barem mislim da sam se snašla... :D

palo je i nekoliko malih drvenih škrinjica koje su zamišljene kao mali uskršnji gift set... škrinjica + pisanica...

Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
andora2 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andora2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2010 u 18:37
Tvoje škrinjice+jaja se stvarno mogu nazvati "natine kućne čarolije"smile211
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
Na vrh
maryann View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 246
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maryann Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2010 u 18:53
ostala sam smile181stvarno odavno nisam vidila nesto tako lipo,prekrasnoClap
If tears could build a stairway
And memories were a lane
We would walk right up to Heaven
And bring you back again...
Na vrh
ElzaBuba View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 576
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ElzaBuba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2010 u 19:46
Prekrasno!!
A tek s kutijicamasmile79
Na vrh
Biljana 59 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Biljana 59 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2010 u 20:10
smile227smile39skrinjica+pisanica, starinski + patina, za + 10 smile141
Na vrh
prila View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 551
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje prila Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2010 u 22:06
predivne pisanice,a setovi nenadmašni,baš u tvom stilu
Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2010 u 22:33
Obožavam ovaj tvoj stil-meni ovo izgleda kao da je posuđeno iz nekog dvorca i pokazano ovdje da bi i tete salvete mogle vidit kako izgleda kraljevska kolekcija.
Meni tvoji radovi jednostavno imaju takav otmjeni štih, i vrlo, vrlo skupooo izgledaju-ako me kužiš. Kako sam Kaći rekla za njene kutije, tako je i ovo tvoj prepoznatljivi, vrhunski stil i tvoj potpis. Ako ti se počnem klanjat koliko mislim da ti radovi zaslužuju-ko zna bi li se mogla više ispravit! Bolje ovako, sigurnije mi je:
Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2010 u 22:35
Zaboravljam te pitat: jel ovo na kutijama salveta ili print, ili šta već?
Na vrh
Šabica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 358
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šabica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2010 u 22:47
smile58 draga moja!
Već sam ti komplimentirala, a za salvete smo se dogovorileWink
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2010 u 23:14
Predivna kolekcija vrhunski izrađena
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2010 u 00:33
nemam rijeci,toliko sa odusevljena.
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2010 u 07:22
joj, curice moje, kako ste me razveselile u ovo prohladno jutro... hvala vam..

maredelmare... u pitanju su salvete...
Na vrh
mumica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 897
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mumica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2010 u 13:17
draga nataša nemam riječi, ovo je toliko lijepo i otmjeno, predivna jaja i krasne kutije, divim ti se na strpljenju i umijeću, a sada jedno pitanje; gdje nabavljaš te drvene kutije i kolika im je cijena? smile55
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2010 u 19:56
ma tu se nema šta previše komentirati kad se sve savršeno. Baš sam ljubomorna na tvoja (dobro ne baš tvoja - drvena su!?) jaja, jajčeka. Volim ruže, ružice ali ovi makovi su ovdje sjeli - ma nemam riječi +5                 
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2010 u 21:12
hvala drage moje, hvala... crvenim od tolikih komplimenata...
a sada ... još jedno, ovovikendno druženje sa winx društvomi ogledalom za lanu....

Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2010 u 21:17
ne znam stvarno zašto se ti crveniš? možeš samo pucati od ponosa - napravila si hrpu prekrasnih pisanica sa sto-postotnim uspjehom, pa onda još jednu hrpicu jednako dobrih kutijica. a o ogledalima (mada nemam pojma šta je to winx) apsolutno nemam riječi. sretna su djeca koja uz tebe rastu!
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2010 u 21:33
Potpisujem Anastaziju u potpunosti predivno ogledalo
Na vrh
prila View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 551
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje prila Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2010 u 21:37
super su mi tvoja winx ogledala!jako lijepo napravljena.posebno me oduševljavaju slova,tj.početna...kao uvod u bajku kad se mala princeza pogleda.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7576777879 109>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.