Ananas |
Odgovori | Stranica <1 23456> |
Korisnik | |
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
Sponzorirani linkovi | |
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
koga ,kome i šta... |
|
dina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
koga ,kome i šta... |
|
dina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
koga ,kome i šta... |
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sadi ga Dina,možda uspije.
Užasno je kod tih iz rgovina da krasno ,svježe,izgledaju a drugi dan list posmeđi.Valjda kako ih u hladnjačama drže,ili ko zna gdje
|
|
dina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sutra ga sadim do tad ce korijen biti i suh
|
|
koga ,kome i šta... |
|
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lijepo se zeleni, mislim da nece biti problema!!!
|
|
Geko
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Upravo klijam Pridružen: 22 Prosinac 2007 Status: Offline Bodovi: 118 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
JAko teško kod nas dodje do ploda, treba imati idealne uvjete da bi dao plod.
Ali bez straha ako si uspio sve one egzoticne biljke uzgojiti onda ce ananas roditi bez problema!!
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dina kako napreduje ananas???
|
|
dina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
cini mi se da ni od ovog nece biti nista
|
|
koga ,kome i šta... |
|
voki
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam zimus posadio jedan vrh ananasa i stajao je tako mesecima. Jučer sam izvadio iz zemlje biljku da vidim šta je sa njom i vidim da su korenčići krenuli da se razvijaju. Ošišao sam uvele vrhove listova i ponovo ga zasadio. Valda mu neće smetati što sam ga vadio iz zemlje???
Evo kako izgleda: |
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
tropi
Mladi grm Pridružen: 14 Ožujak 2008 Status: Offline Bodovi: 745 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mi imamo čak 3 ananasa uzgojena iz čuperaka a ja sam išao do tegranice da sam vadio sjemenke iz ploda.Čak su i proklijale ali ja sam ih razdijelio pa njihovu sudbinu neznam.....
|
|
Plantlover
Mladi grm Pridružen: 02 Siječanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Voki ja ne vidim sliku
|
|
Everyone's a winner, we're making our fame
|
|
voki
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo sada se vidi slika.
|
|
|
|
monna-1
Trajnica Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja baš nemam sreće, koji god kupim, središnji čuperak je već uništen kad ga odrežem,a u trgovini nesmijem čeprkati po njemu, već me one tete čudno gledaju
|
|
tropi
Mladi grm Pridružen: 14 Ožujak 2008 Status: Offline Bodovi: 745 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
uvijek se možeš izgovoriti da ispituješ svježinu robe!
Svijež ananas mora imati čvrstu sredinu kad se povuče....moje iskustvo je da treba odrezati s malo mesa na vrhu i pažljivo očisti .Naročizo je važno poskidati rukom listiće sa dna čuperka i to nekih 10-15 komada i ostaviti preko noći da se rez osuši.treba ga posaditi u dobro ocjeditu zemlju i držati na svijetlom i toplom |
|
voki
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Samo da se pohvalim da odlično raste. |
|
|
|
Željka
Pustio korijenje Pridružen: 06 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 424 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Posadila sam čuperak ananasa prije 3 mjeseca i lijepo se zeleni, čak je krenuo s rastom. Prvi put i odmah mi uspjelo. Ne mogu vjerovati! slike će uslijediti kasnije, kad malo uznapreduje ananas.
|
|
Duda-Lave
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
posadila sam ananas onako kako ste pokazali,za sada se drži, u sredini je zelen,mislim da se je uspio zakoijeniti pričekagt ću još malo pa ću ga poslikati
|
|
Odgovori | Stranica <1 23456> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |