natine kućne čarolije :-) |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 109> |
Korisnik | |
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ogledalce, ogledalce moje....prekrasno si ga napravila!!!!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
kako je meni pobjeglo to ogledalo?
hm... idem sad u kontrolu na fejs ![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
predivno ogledalo!
![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
curice moje...pravo ste osvježenje za uoran vikend... punim krilima naprijed krećem u izradu još jednog winx ogledala... stiže uskoro... do tada...hvala na komplimentima i lijep pozdrav vam šaljem...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
danci-ka ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 199 |
Stvarno ne znam što da kažem.... Sve je prekrasno ali su me osvojile one dječije pločice. Prekrasno...
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Odličan rad!!!
![]() Od motiva do izrade- savršeno.
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
e, da...i meni se čine bezobrazno mršave.... treba ih
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Jako dobro! Uvijek puno detalja i sve je na svom mjestu! Još da te Winxice pojedu nešto konkretno, bilo bi dobro!
![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Nato bez premca, čisto savršenstvo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Ne znam ništa o Winxicama ali znam da su ove tvoje najljepše! |
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
...predobro je!!!!
|
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
ti si mene sa svojim ogledalima osvojila na prvi pogled ona su meni kao najljepše oslikane dječje priče
a kutije i jaja su mrak
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Savršeno ti je ovo ogledalo!!! Ideja, izvedba,sve! Nemam riječi!Kao što sam već rekla-kod tebe nema greške!
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...predivno ogledalo, potpisujem sve što je Kami napisala, ne mogu reći da su mi ovi novovjeki likovi koje današnja djeca obožavaju bliski no kad vidim kako si ih ti fantastično uklopila u nešto posve praktično poput ogledala, uz dodatke koji ih nadopunjuju i potcrtavaju, mijenjam mišljenje iz temelja... bravo velemajstorice |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
hvala vam drage moje...hvala.... kako čovjek da dalje ne radi kada dobija ovakve komplimente...
|
|
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
i ovo odegalo kao i prijašnja su pre pre krasna , ma što odegala a tek ostalo......
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Ogledalce je savršeno!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Slažem se sa Kami u potpunosti!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 109> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |