Saara - radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 56> |
Korisnik | |
Sasha ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Saara nema te često ali isplatilo se čekati!!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
prekrasne kutijice
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
kutijice su savršene
![]() |
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Hvala hvala. To sam malo drmnula ideju. Hvala na pjesmi draga
|
|
![]() |
|
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
"Kako je dobro, vidjeti te opet..."
Sve mi je super, al ova kutijica za prijateljićin ročkas je ![]() |
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
I evo za kraj jedna prijateljici za rođendan
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ova je poklon za doktoricu koja mi je liječila oko. Nekako mi je baš bila draga pa sam joj nešto htjela napravit. Slike su loše, boje se inače odlično slažu. Kad sam slikavala s blicem pojavilo se na raspucavanju nešto bijelo, a toga inače nema.
|
![]() |
|
Ova je bila poklon za mamin rođendan i radila sam je s jednim okom u zavoju (duga priča) Pa uzmite mi to u obzir
|
![]() |
|
Ova je s jednom salvetom koju obožavam i jedna mi je draga "Cvijet" tetica poklonila.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Evo me s nekoliko kutija. Žao mi je što nisam tu češće, ali comp nemam, a na poslu u ure kad mogu na njemu bit nije mi do decoupagea. Već budem zgažena i samo nešto bezveze pročačkam po mailu. Pogledat ću vaše radove. Svratim do "friško iz pečnice"
Evo prva je s motivom can-can plesačice. Podlogu bi voljela ponovit, ali mislim da ne bi više znala ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Super ideja sa oznakama za vrata! Trebala bi napraviti jedan na kojem piše "Ne smetaj, decoupage u tijeku"!
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
sve je jako lijepo
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Svašta kod tebe lijepog ima....pločice za vrata su super a motivi na njima su wow
![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
sve super,odlicno al onaj mali tanjuric sa ruzicama je
![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Plavi tanjur u tvom stilu,baš poseban!Mali tanjurić sa ružicama,presladak!!!
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
originalno i predivno,a motivi su ti mrak
![]() ![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Saara, radovi su za 10!!!!
![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Saara ovo ti je čista divota is uper ideja
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Nije draga. To je liner crveni i na njemu samt puder koji izgleda nažalost prestaju proizvodit.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 56> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |