moja svaštara |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Korisnik | |
Kornjača ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 145 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 12 Ožujak 2010 u 10:57 |
vladati nad sobom
najveca je vlast |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Kornjača ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 145 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hej ljudi pozdrav,nova sam ovdje pa se bas dobro i ne snalazim ali za prvi put mislim da je ispalo i vise nego odlicno
|
|
vladati nad sobom
najveca je vlast |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Je, ispalo je i više nego odlično, radovi su ti krasni. Dobrodošla.
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Mastovita si i kreativna osoba, dobrodosla
![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Predobri radovi!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Divni radovi od prirodnih materijala! Bravo! Dobro nam došla!
![]() |
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
dobrodošla!
imaš jako lijepe radove |
|
![]() |
|
Hvala!
Drago mi je da Vam se svidjaju radovi,uskoro ce ih biti još. |
|
vladati nad sobom
najveca je vlast |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Dobro došla, vidim voliš školjkice, a i radovi s njima su ti super!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Hvala Anđelka,volim školjkice,a bilo bi šteta ne iskoristiti ih kad mi je plaza ispod kuce.
|
|
vladati nad sobom
najveca je vlast |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
blago tebi!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
jelika ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 509 |
Dobro došla
![]() Tvoji radovi su me oduševili... i plaža ispred kuće
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
dobro dosla..radovi su ti odlicni ...samo tako nastavi i pokazi nam jos novih radova..
![]() |
|
![]() |
|
vladati nad sobom
najveca je vlast |
|
![]() |
|
vladati nad sobom
najveca je vlast |
|
![]() |
|
vladati nad sobom
najveca je vlast |
|
![]() |
|
vladati nad sobom
najveca je vlast |
|
![]() |
|
vladati nad sobom
najveca je vlast |
|
![]() |
|
vladati nad sobom
najveca je vlast |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Dobrodošla!
![]() Radovi su ti više nego dobri-odlični! Samo, primjetila sam da si otvorila dvije iste galerije, pa možeš slike iz one druge prebacit u ovu...vidim da se obje zovu "moja svaštara"....a ne bi škodilo i da zarotiraš slike da ne krivimo vrat ![]() ![]() ...al, svi smo ti mi...ili bar većina u koju ja spadam, brljali u početku....doduše, ja zabrljam i sada, hehehehhe!!!! Za radove, zaista sve pohvale! ![]() Joj što voolim ove "razne hobije".....volim vidit tu raznolikost-dokle mašta seže! |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |