Kiki-Moja utjeha |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 101102103104105 112> |
Korisnik | |
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Onaj dozer...ma baš sam se pitala šta je ono kad sam vidila u Friško..., sad znam, baš si ga super sredila. Meni za 5!!! Ona jaja s plavim cvjetićima, oni motivi su mi tiha patnja, dok ne dođem do njih i to cilog paka-neću imat mira...tako da u mi odma i jaja s tim motivom super!!!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Nemam više ideja.Od danas imitiram druge.
![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Dozer je super, a sto se tice jaja ti si nepresusan mastoviti izvor
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
|
|
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
krasan dozer, a jajčeka preslatka
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
jajčeka su baš super ....dali napraviš mašnic pa je samo zalijepiš na vrh ili ima neke kvaka
|
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
vrlo zanimljivo novo ruho starim predmetima daješ...udahnjuješ im život...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Drage cure,hvala vam svima
![]() |
|
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Slucajno imam malo vremena pa sam lutala, i na kraju evo me, ma savrsene stvari radis, ali ja sam ti na jajca boju pomjesala sa drvofiksom i popunila sa spuzvicim, poslije to izravnala i super je, dobijesd glatku povrsinu.
Vjesalice su tvoje lčijepse nego moje, jer moje su obojene i polakirane stare su pa ne mogu boju skinuti, ali nesto sam napravila za unuku. Kad nadjem stari sat moj je ja cu ga srediti, kopirat cu tvoje kuglice, ali jos uvijek mi nisu jasni oni zrebrni i zlatni podlosci, iako si mi odgovorila, ima jedna srebrna traka koj bi mi mozda pomogla . Ja se raspisala, ali i opet kazem super su ti radovi, a avidim i da upotrebljavas 2 K lak, bili bi isko tako bilo sa tri puta lakom po kuglicama. |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Ti si zaista vrijedna i mastovita, sat mi je favorit
![]() ![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
2 k na satu je za 5 ,dašćica ko nova a obrada posude za sol 5+
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
bravo kiki.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Sat je krasan a na jaja inače padam,volim ih gledati a volim ih i raditi.odlično si ih napravila!
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Prekrasna daskica i prekrasan sat
![]() |
|
![]() |
|
Nisam imala mira dok ipak nisam napravila na satu 2K.Sad je bolje i sad sam mirna.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Da vas pitam vas iskusne.Za ovaj pittorico sam mješala porporinu i ljepilo jer mi se s vodom ne spaja.Sa čime se obično miješa da bi sa dobila boja?
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 101102103104105 112> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |