Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kiki-Moja utjeha
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kiki-Moja utjeha

Odgovori Odgovori Stranica  <1 101102103104105 112>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2010 u 00:02
Onaj dozer...ma baš sam se pitala šta je ono kad sam vidila u Friško..., sad znam, baš si ga super sredila. Meni za 5!!! Ona jaja s plavim cvjetićima, oni motivi su mi tiha patnja, dok ne dođem do njih i to cilog paka-neću imat mira...tako da u mi odma i jaja s tim motivom super!!!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2010 u 15:40
Nemam više ideja.Od danas imitiram druge.Pig
Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
Biljana 59 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Biljana 59 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2010 u 15:06
Dozer je super, a sto se tice jaja ti si nepresusan mastoviti izvor smile141smile73
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2010 u 10:28
Originalno poslano od člana andora2 andora2 napisao:

jajčeka su baš super ....dali napraviš mašnic pa je samo zalijepiš na vrh ili ima neke kvaka 
Da,zaljepim.
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2010 u 10:11
krasan dozer, a jajčeka preslatka
ANĐELKA
Na vrh
andora2 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andora2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2010 u 10:06
jajčeka su baš super ....dali napraviš mašnic pa je samo zalijepiš na vrh ili ima neke kvaka 
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2010 u 10:01

Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2010 u 10:00
vrlo zanimljivo novo ruho starim predmetima daješ...udahnjuješ im život...
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2010 u 09:45
Bila sam par dana kod mame na ispomoći, a za odmor sam joj obnovila stari,oštećeni dozer za šećer.

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2010 u 09:24
Drage cure,hvala vam svimaEmbarrassed,a za tatjanub:nije mi baš jasno zadnje pitanje,a u vezi jaja ,kako ih ravnaš?Šmirglom?
Na vrh
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2010 u 19:29
Slucajno imam malo vremena pa sam lutala, i na kraju evo me, ma savrsene stvari radis, ali ja sam ti na jajca boju pomjesala sa drvofiksom i popunila sa spuzvicim, poslije to izravnala i super je, dobijesd glatku povrsinu.
Vjesalice su tvoje lčijepse nego moje, jer moje su obojene i polakirane stare su pa ne mogu boju skinuti,
ali nesto sam napravila za unuku.
Kad nadjem stari sat moj je ja cu ga srediti, kopirat cu tvoje kuglice, ali jos uvijek mi nisu jasni oni zrebrni i zlatni podlosci, iako si mi odgovorila, ima jedna srebrna traka koj bi mi mozda pomogla .
Ja se raspisala, ali i opet kazem super su ti radovi, a avidim i da upotrebljavas 2 K lak, bili bi isko tako bilo sa tri puta lakom po kuglicama.
Na vrh
Biljana 59 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Biljana 59 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2010 u 17:25
Ti si zaista vrijedna i mastovita, sat mi je favorit smile141smile170
Na vrh
file View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 668
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje file Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2010 u 22:06
2 k na satu je za 5 ,dašćica ko nova a obrada posude za sol 5+smile141
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2010 u 16:31
bravo kiki.smile99
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2010 u 16:21
Shocked Faint ....majko moja, koliko prelijepih radova u ovoj galeriji... posebno sam oduševljena tvojim načinom ukrašavanja kuglica i kugličastim visilicama koje djeluju jako dekorativno u prostoru... kuglice na posve drugi način, spašavanje daskice kao drage uspomene, makeoveri soljenke, vješalice... i posebno fenomenalni kolaži s papirićima od bombona, onaj sa ckrvama sv. Donata i sv. Stošije je savršeeeeen... sve pohvale i komplimenti i moj duboki naklon majstorice You%20Are%20The%20WomanYou%20Are%20The%20Woman
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2010 u 14:52
Sat je krasan a na jaja inače padam,volim ih gledati a volim ih i raditi.odlično si ih napravila!
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2010 u 13:06
I ovo je decoupage:1 sloj salvete da se ne vidi stiropor,akrilna boja i dorada.

Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 834
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2010 u 12:55
Prekrasna daskica i prekrasan sat smile93
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2010 u 12:51
Nisam imala mira dok ipak nisam napravila  na satu 2K.Sad je bolje i sad sam mirna.

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2010 u 21:48
Da vas pitam vas iskusne.Za ovaj pittorico sam mješala porporinu i ljepilo jer mi se s vodom ne spaja.Sa čime se obično miješa da bi sa dobila boja? 
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 101102103104105 112>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.