Galerija bake Tatjane |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 85> |
Korisnik | |
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cure moje hvalite me kao da sam najveci majstor, a ja tek na pocetku, kad gledam druge radove onda mi padne mrak na oci, jer bi htjela sve nauciti a to ne ide tako
na brzaca. Hvala |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
pa da jesi majstor jesi u tako kratkom roku toliko toga svladanog svaka cast radovi su prekrasni al pisanice su mi fantasticne
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
đurđice ipak vode u ovoj teškoj dvojbi
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
navratila ja malo kod tebe u galeriju
![]() ![]() |
|
![]() |
|
danci-ka ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 199 |
Jako lijepo...
|
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
Tatjana,kako sam ja još početnik u decoupageu,morala sam se vratiti puno stranica unatrag da vidim i naučim štogod, i jednostavno sam zapela na tanjurima(plavo-bijelim).
![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
bubi12 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 112 |
Radovi su ti predivni, posebno ova jaja . Jesi piliće radila sama ili sei ih kupovala
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
Tatjana,bas te vrijedni,toliko toga lijepog ste napravili.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Mslo se moraam odvrijedniti, imam neki drugi posao, ali valjda cu stici i nesto napraviti.
Puno hvala svima koje me hvalite, ali ima jos puno toga da naucim. ![]() |
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
joj ženo, spavaš li ti ikada, pa radovi su ti svi izvrsni, ne može se jednostavno ništa izdvojiti, bila bi to nepravda, srdaćan pozdrav
![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Koja raznolikost i mastovitos radova, svaka cast
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() To su moji novi radovi, stavljala uz asistenciju porf. Kontesa i asistentica Sara. |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
krasno, posebno sat i ovaj plavi tanjur!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
netko je bio jako vrijedan
![]() sat je jako lijep, jednostavan ali više mu ni ne treba. baš mi je taman!
i plavi tanjur.... i kutijica s ružama.... i ona vazica sa frostijem(?).
bravo TB
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Vau koje vazice, prekrasno i bravo za asistentice.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Jel ja ovde nisam dugo bila ili se ovde radi u 5.brzini?! Ovo se zove vrijedne ruke, da, da!
Puno, puno lijepih radova-one pisanice, joj posebno onaj komplet s đurđicama-fantastičan. Što volim te đurđice! ![]() Ovaj sat mi je super-jednostavno, bez pretjerivanja, taman koliko treba! Kutija odlična ![]() Ovaj zadnji tanjur me bacio u depresiju-ma odličan je, al ta salveta...ma di je samo nabavljate, ja bi kupila cili pak! ....naravno...da ih mogu nać |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Tatjana
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Vrijedna kao i uvjek!bravo Tatjana,puno lijepih radova a sat mi je presladak,umjeren,taman! |
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
ja se ženo tebi divim, ukratko - uz sve obveze baviti se još i ovim i to tako profesionalno......
![]() |
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 85> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |