nada-m nova galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 33> |
Korisnik | |
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
![]() |
|
![]() |
|
URL=http://www.cvijet.info//slike_cvijeca/decoupage/moje_slike/6098.aspx]
|
|
![]() |
|
L[URL=http://www.cvijet.info//slike_cvijeca/decoupage/moje_slike/6099.aspx]
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...draga Nado, klupica, ili kako bi moji stari rekli štokrlek, je presladak...kao i uvijek, savršeno si povezala motive i napravila više nego prelijepu cjelinu... a slike, slike su tvoje čista poezija, doista ih ne treba previše komentirati nego samo jednostavno gledati i uživati... i ja to činim i ponavljam: moj naklon umjetnice
![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Šta reći za slike šta već nije rečeno..ova ljubičasta mi je posebna zbog ovog neobičnog "prekida"-izgleda kao neka neobična zavjesa iza koje možeš malo povirit..
Evo ja bi ponovila ono što je Primavera rekla smajlićima...al neće da mi se kopiraju:(( |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
tvoje radove uopće nije potrebno komentirati,jer sve što kažem premelo kažem,njih treba gledati i diviti se!
![]() |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Možda dramatično............ali obožavam tvoje radove
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Hoklica ti je bajkovita, prva slika ti je kombinacija sa decoupagom, a druga apstraktna - kombinirana tehnika (ako dobro vidim ), super su
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
kak sam ovo preskočila? Sram me bilo
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Malo sam se pogubila u tvojim galerijama, očito sam komentirala u onoj drugoj...
Uglavnom, jako mi se sviđaju ovi tvoji putevi u perspektivu, kutove sobe spojene s tvojim divnim pretakanjem nijansi i tonova boje jedni u druge... A decoupage motivima daješ neku svoju divnu profinjenu dimenziju i doživljaj... ![]() |
|
![]() |
|
mrvica. ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 69 |
svaka čast
![]() tvoji radovi su me ostavili bez teksta... |
|
početnik u svemu :)
|
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Trenutno i ja izrađujem neke klupice , pa me tvoja zainteregrirala. Napravila si predivno umjetničko djelo na njoj. Bravo!!!!
Ljubičasto umjetničko djelo je tvoja slika ili kombinacija s salvetom?! Bez obzira fascinantno djeluje. |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Tvoje slike me kao i uvijek oduševljavaju. Znam da sam postala ko papiga stalno ponavljajući isto, ali zbilja ne znam što bih rekla. Što mogu kad su radovi prekrasni
![]() |
|
![]() |
|
hvala vam svima što ste me posjetile i ostavile lijepe komentare.
Za Felinu:ljubičasta slika je spoj nekoliko tehnika i materijala središnji cvijetni motiv je moja oslikana svila u stilu decoup. prilijepljena na slikarsko platno. reljefni dio je struktur pasta ostalo su akrilne boje na kraju okvir obojan istim akrilnim bojama |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
prekrasni radovi kako slike tako i satovi
|
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Vidjela sam ja da je nešto posebno i specifično, ali toliko detalja i toliko perfektnog umjetničkog rada nisam očekivala.
![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Ljubičasta slika je eksplozija umijeća,kombiniranih tehnika.divno!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 33> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |