Sarita - upoznavanje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 172> |
Korisnik | |
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Silueta balerine i aranžman za uslikavanje čista petica!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Prekrasno je ,koliko vidim to je u kompletu pa što nam onda cicijo nisi pokazala i tacnu,škrtuljo jedna,samo jedan snimak više!Šalim se ja,nemoj se ljutiti ali tako su tvoji radovi dobri da me vuče da zavirim što je ispod!
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
ha,ha ha,sto me nasmija draga Slavice,ma nije tacna nesto,sasvim obicna sa cvjeticima ali kad ti kazes uslikat cu ponovo.
|
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
ti se daraga moja ufuravaš u proljeće....sve pršti od cvijeća i boja.......
avan sličan ovom je imala i moja baka (gdje li je završio?).......sad će ovako veseo uljepšati neku kuhinju.....
kruška na tegli(?) mami da ju se zagrize....
![]() |
|
![]() |
|
Slavice ,Mare,hvala.Poslije onih velikih kisa,konasno sunce pa me je ponukalo na cvijece i zive boje.Avan je jako star ali imam jedan jos stariji iz 1914 godine pa mi ovaj nije bilo zao preuredit a kad sam vidjela krusku isto. sam pomislila.....sad bi je pojela.
|
|
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Odlično mi je sve....tako nas uveseljavaju male stvari ..i nekako ih sada gledamo drugim očima......a to i jest poanta ovog hobija.
|
|
![]() |
|
draga KARMEN,hvala sto si odvojila vrijeme da pogledas moje radove. Male stvari....isto razmisljamo.
|
|
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Biljo,hvala
![]() |
|
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
sviđa mi se ova sasvim obična tacna sa cvjetićima, ali balerina je vauuuu!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
anđelka,majstorice hvala.
|
|
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Treba nam malo vedrine tako da su tvoji radovi melem za oči,i stavila si mi tacnu
![]() |
|
![]() |
|
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
Superička, vidi se da stiže proljeće!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Eh,Saro,Saro,bile smo tako blizu,a tako daleko,a sad smo malo dalje,a tako blizu,zahvaljujuci tvojim iznenadenjima.Razgaljujes mi dusu.
|
|
![]() |
|
Slavice
![]() |
|
|
|
![]() |
|
KIKO,moja sugradjanko,mostarko ,
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Prekokrasni kuhinjski uradci, a teglice super
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 172> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |