Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - LORIN vrt i cvijeće
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

LORIN vrt i cvijeće

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4546474849 111>
Korisnik
Poruka
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2010 u 22:02
Super ti se drži jacobinija Smile. A vidim, nisam ti samo ja dala posla....biti će veselo kod tebe LOL Smile
Budi promjena koju želiš vidjeti.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2010 u 23:10
E Silvek, ima puna kutija sjemenja i od drugih forumašica. Kad počnem sijati, morat ću svugdje staviti ceduljice od koga je štoWinkA ne bi loše došli i pomoćnici, čekam dobrovoljceBig%20smile

Sinningia otvorila i drugi cvije a pupoljaka

I još jedna pridošlica koju sam zaboravila poslikati

Echeveria

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2010 u 23:28
sve su slike prekrasnesmile64
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2010 u 23:31
Originalno poslano od člana Lora Lora napisao:

Evo vidiš Lantana sada imamo dvije zajedničke biljke, pa imamo da izmjenjujemo iskustvaWinkWink

Nešto nam se ukusi slažuBig%20smile

Dobro si ovo rekla Lora, slažu nam se ukusi.
I ove nove biljčice su ti super. Clap
život je more
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2010 u 23:41

dok nisam stigla na ovaj forum mislila sam da imam dosta cvijećasmile75i da dosta o njemu znam ,ali kada sam malo pretraživala sad tek vidim što vi  svašta ima te u svojim vrtovima i lončanicama a ja nemamCry 

Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2010 u 00:11
smile42nikada vas neču stići
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2010 u 00:19
Lorica, krasan dar si dobila od Silvek! Pohvala i za tebe i za nju, a ova Sinningia je savršena...jel to neka vrsta gloksinije?...boja je za past u nesvjest...fenomentastično! smile55
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2010 u 09:21
Lora kod tebe svaki primjerak Thumbs%20UpClapClapClap
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2010 u 09:57
Dakle, prinove SilveKine - uobičajeno lijepe!
I, samo za kolače da dodam: Nisam ti dala za put ?! Mislila sam za tvog B, ali sam zaboravila - stvarno!
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2010 u 11:03
bravo za prinove,naravno i za pomocnika
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2010 u 12:32
nemojte toliko hvaliti, jer ću se pokvariti, pa ću zaboraviti na biljčiceWink
Sinninga je gloksinija, samo nisam još pretraživala koja je vrsta.

A sada na brzinu pokorno javljam da je sve posadjeno i succulente i ,iako je bura, biljke u vrt.

Evo slike succulenata, ostalo nisam danas slikala jer sam bježala od hladnoće

.

A sad bježim, jer MM reklamira da će opet morat sam kuhatiWinkBig%20smile

Rijeka

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2010 u 13:13
PredivnoClapTongue

Lorica na kakvom mjestu trebam držati fitoniju, mislim uvjeti. I ona bez korjena ide li u vodu ili direkt u zemlju, malkoc se objesilaCry
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2010 u 13:17
Ej i bilježim ti se za isusovu krunu, onu lozu.
Stavila bi je u posudu i na balkonsku ogradu, ako može ići u posudu.Embarrassed
Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 953
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2010 u 20:56
Lako je tebi sa dva pomoćnika,doma samo slikavaš,a onda ideš u selo raditi za plaču...da to pomoćnici znaju...

Vidim,Miškec je već postal pravi vrtni patuljak-trudbenik,isto kao i moji mrvuljci,bome mu je upala sjekira u med kad se je kod tebe uguzil.mali mi je bombon,podsjeća me jako na moju najdražu pesicu,i uvijek mi ga je posebno drago vidjeti,osobito u tvom krilu,to je i njena najdraža poza bila.
pozdravčić   tebi,Mišku pusa u nosić prekrasni!
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2010 u 21:52
Lora gloksinija ti je predivna ,samo što ja moju posadim u prolječe držim je van i  kad dođe zima ništa.Mislim da imam slikicu od ljetos pa ču je staviti
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2010 u 23:00
Idemo redom

Šmrčko fitoniju drži na svijetlom mjestu, ali ne na suncu. Ako nema korijenčić preporučam zakorijeni u vodi.Za ostalo dođi kad god hoćeš.

Rain treba se snaći, pogotovo u ova teška vremena. Wink
Miškec ti je tak mazan da bi stalno bio nekome u krilu. I jako je poslušan, šeće vrtom ali ne ide u gredice sa cvijećem.

Sarajka, ne smiješ nipošto previše zalijevati.Paziti da ne poliješ listove i cvijeće. Kad ocvate 1x mjesečno. Kad  se listovi osuše izvadiš gomolj, osušiš, spremiš na suho i tamno mjesto.Temperatura ne smije pasti ispod 10 stupnjeva.  U martu, gomolj prerežeš na dva dijela, dezinficiraš pepelom staviš u vazu promjera 12 cm,svaki dio za sebe i pomalo počinješ zalijevati.Ne smiješ prekriti sa puno zemlje.Tako ćeš im produžiti vijek, do tri godine.Više ne.
Možeš razmnožiti i sjemenjem u februaru-martu, ili reznicama listova.
List otkineš i to u 6-7 mjesecu. Na donjoj strani lista na najdebljim "žilicama"
napraviš male rezove, Tom donjom stranom položiš na zemlju, pomiješanu sa pjeskom.Iz rezova će se pojaviti nove biljčice.

Rijeka

Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2010 u 23:55
hvala puno na savjetu,meni se toliko dopadaju da svake godine kupim barem 2-3,e sad ču ih bogami čuvati,hvala još jednomsmile211
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2010 u 06:53
Lorice i pomoćnik i ti - pravi ste marljivci!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2010 u 09:02
Lora sve je već rečenosmile79
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2010 u 11:24
Lora, krasne nove biljke..... i Hoyine i Silvekine i kupljene naravno Thumbs%20Up

Znači Hoya ti je vratila istom mjerom Wink, kao kad smo nas tri bile kod tebe po agave i božur - štihaču u ruke i dage......LOL
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4546474849 111>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.