Galerija bake Tatjane |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 85> |
Korisnik | |
jelika ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jučer nisam stigla pitati što sam htjela.... ova uskrsna jaja su mi prelijepa, jako elegantna i šik
... dal bi mi htjela reći gdje si kupila ove drvene štapiće i koliko koštaju, meni bi trebali da mogu jaja osušiti kad ih pofarbam... pa da ne lutam po gradu?
Hvala
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Napokon evo i mojih novih radova ;
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Svaka čast majstorice na izvedbi, repertoar je različit, a meni se najviše sviđaju pisanice
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
jako jako ljpo,pravo proljetno i Uskrsno. odlično!
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
krasni radovi, ali pisanice su mi mrak!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
koliko prekrasnih radova. tako lijepo napravljeno. |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Tatjana sve je prekrasno,ti se jedno vrijeme pritajiš a kad dođeš,dođeš sa hrpom predivnih radova,savršeni su ali jaja su mi ipak najdraža,ona sa đurđicama pogotovo(ako imaš koju takvu salvetu-đurđice-molim te šalji)Oduševila si me!
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
tatjana ,ne znam sta bih posebno izdvojila,prekrasno,cestitam.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Puno hvala,ali sada sam na cvijecu napisala, da mi je cvijece, zlatovez i njega cu uskoro dati na vidjelo,
i dekupaz jedina utjesa u kasnim nocnim satima dok moram biti budna zbog MMa. ![]() |
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
joj kak je sve krasno, ništa ne mogu odvojiti jer je sve prekokrasno
|
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
meni je svako jajce lijepo na svoj način ali moj favorit su oni mali zaljevači preslatki su mi
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Tebe nema, a onda bum. Sve je prekrasno, ali nekako si mi jako zaokupirana jajima - valjda zato što je Uskrs blizu Vješalice su predivne, šteta što se na njih stavlja roba, pa se ne vide. |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Ova jaja s korpicama čista romantika i čista petica.
|
|
![]() |
|
jelika ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 509 |
Ovo sve uskrsno mi je fantastučno...stalno ponovo gledam...prekrasno!!
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Tatjana bravo!!!
Sve mi je lijepo, ali ipak izdvajam jaja, super su ti ispala.
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
iz pregršt lijepih radova izdvajam pisanice pogotovo one sa košaricama .
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
tatjana jaja su prekrasna,ti si turbo žena........posebno mi je lijep kompletić s đurđicama......a i vješalice će lijepo ukrasiti neki ormar........vidim da si kupila kantice,i ja sam uzela jednu kad već nije bilo tanjura........
![]() |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Tatjana B. oduševljena sam s tvojim radovima, sve mi je lipo
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 85> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |