Božićni kaktus - Zygocactus |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 41> |
Korisnik | |
trava ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2010 Lokacija: Zadar Status: Offline Bodovi: 657 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
U principu kaktusi cvjetaju nakon kiše koja uslijedi nakon dužeg sušnog razdoblja,možda bi na sličan način trebalo tretirati i božični kaktus.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Kako ga potaknuti na cvatnju?
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Nema ga više.Izgnjilio i bačen.
![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
A ima i uskršnji kaktus - hatiora
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Divotica.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
[QUOTE=Kiki-ko?] Kad sam ga kupila u Lidlu bio je jadan i nezaliven.U roku par dana su me pali svi pupovi.Doma nemam baš svjetla(a i bio mi je ružan)pa sam ga odnjela na posao.Sad izgleda ovako.Pupovi ili listovi?
Kiki-ko? To su pupovi. Uskoro će te obradovati lijepim cvjetovima. |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Kad sam ga kupila u Lidlu bio je jadan i nezaliven.U roku par dana su me pali svi pupovi.Doma nemam baš svjetla(a i bio mi je ružan)pa sam ga odnjela na posao.Sad izgleda ovako.Pupovi ili listovi?
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Jezuš Marija, kako mi je to promaknulo? Još sam se čudila da mi nisi niš rekla na slike pupoljaka! Što ti je starost!
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Baka, baka, sve sam ti ja to napisala u tvom vrtu, ali baka ne čita
![]() |
|
![]() |
|
Točno. To je znak da se primio jer je kod mene od 3.3. Malo mi bilo čudno - božićni a cvjetao bi. Znači "mali" raste! |
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
baka to su ti novi mladi listići i kod mene je tako bilo prvo roze pa kasnije zeleno i ja sam mislila da su pupoljci kad ono listići.Ma nema veze važno je da su zdravi i da nam lijepo rastu zar ne?
|
|
![]() |
|
![]() Otoook?
![]() |
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
duuuugo vas nema a ja sam nova pa eto da se pridružim i ja sa mojim ljepotanima
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 41> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |