Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - nada-m nova galerija
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

nada-m nova galerija

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1011121314 33>
Korisnik
Poruka
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1087
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2010 u 23:17
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2010 u 23:19
Na vrh
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2010 u 23:22
Na vrh
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2010 u 23:24
URL=http://www.cvijet.info//slike_cvijeca/decoupage/moje_slike/6098.aspx][/URL]
Na vrh
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2010 u 23:28
L[URL=http://www.cvijet.info//slike_cvijeca/decoupage/moje_slike/6099.aspx][/UR
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2010 u 00:07
...draga Nado, klupica, ili kako bi moji stari rekli štokrlek, je presladak...kao i uvijek, savršeno si povezala motive i napravila više nego prelijepu cjelinu... a slike, slike su tvoje čista poezija, doista ih ne treba previše komentirati nego samo jednostavno gledati i uživati... i ja to činim i ponavljam: moj naklon umjetnice You%20Are%20The%20WomanYou%20Are%20The%20WomanYou%20Are%20The%20Woman
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2010 u 01:03
Šta reći za slike šta već nije rečeno..ova ljubičasta mi je posebna zbog ovog neobičnog "prekida"-izgleda kao neka neobična zavjesa iza koje možeš malo povirit..
Evo ja bi ponovila ono što je Primavera rekla smajlićima...al neće da mi se kopiraju:((
Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2010 u 08:17
tvoje radove uopće nije potrebno komentirati,jer sve što kažem premelo kažem,njih treba gledati i diviti se!smile64
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2010 u 15:46
Možda dramatično............ali obožavam tvoje radove
Na vrh
Biljana 59 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Biljana 59 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2010 u 17:33
Hoklica ti je bajkovita, prva slika ti je kombinacija sa decoupagom, a druga apstraktna - kombinirana tehnika (ako dobro vidim ), super su smile141smile170
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2010 u 15:18
kak sam ovo preskočila? Sram me bilo smile42!!!!! Slike su stvaro prekrasne, to uopće ne moram ni spominjati, a stolica mi je ono..... jedna od mojih najdražih salveta i još tako dobro osjenčana, ma šta reči.....prekrasno!
ANĐELKA
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1033
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2010 u 20:14
Malo sam se pogubila u tvojim galerijama, očito sam komentirala u onoj drugoj...
Uglavnom, jako mi se sviđaju ovi tvoji putevi u perspektivu, kutove sobe spojene s tvojim divnim pretakanjem nijansi i tonova boje jedni u druge...
A decoupage motivima daješ neku svoju divnu profinjenu dimenziju i doživljaj...Thumbs%20Up
Na vrh
mrvica. View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 69
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mrvica. Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2010 u 20:27
svaka čast  smile55

tvoji radovi su me ostavili bez teksta...
početnik u svemu :)
Na vrh
Felina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 534
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Felina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2010 u 21:25
Trenutno i ja izrađujem neke klupice , pa me tvoja zainteregrirala. Napravila si predivno umjetničko djelo na njoj. Bravo!!!!
Ljubičasto umjetničko djelo je tvoja slika ili kombinacija s salvetom?!
Bez obzira fascinantno djeluje.
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2010 u 23:22
Originalno poslano od člana nada-m nada-m napisao:

Koje boje!Kako zanimljivo i drukčije!
Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2010 u 21:12
Tvoje slike me kao i uvijek oduševljavaju. Znam da sam postala ko papiga stalno ponavljajući isto, ali zbilja ne znam što bih rekla. Što mogu kad su radovi prekrasni Smile
Na vrh
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2010 u 23:24
hvala vam svima što ste me posjetile i ostavile lijepe komentare.
Za Felinu:ljubičasta slika je spoj nekoliko tehnika i materijala
     središnji cvijetni motiv je moja oslikana svila u stilu decoup. prilijepljena na slikarsko platno.
     reljefni dio je struktur pasta
     ostalo su akrilne boje
     na kraju okvir obojan istim akrilnim bojama
Na vrh
file View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 668
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje file Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2010 u 08:54
prekrasni radovi kako slike tako i satovi
Na vrh
Felina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 534
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Felina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2010 u 12:39
Vidjela sam ja da je nešto posebno i specifično, ali toliko detalja i toliko perfektnog umjetničkog rada nisam očekivala.smile211
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 971
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2010 u 15:39
Ljubičasta slika je eksplozija umijeća,kombiniranih tehnika.divno!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1011121314 33>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.