Moji radovi - KIKA '56 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718> |
Korisnik | |
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dobrodosla u nase drustvo teta salveta, pogledala sam tvoj blog, radovi su ti super, samo tako nastavi
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Hvala i tebi od
![]() Hvala sto si mi posjetila i blog i hvala na komplimentu. ![]() |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Draga Kika dobrodošla.....sigurna sam da će ti biti lijepo u našem društvu i nama s tobom.
Vidim da i ti ulaziš u klub 50+ i baš mi je drago.
Pregledala sam tvoj blog i ove radove i zaista lijepo radiš. Favorit su mi smeđa kutijica i takva tacna samo zato što mi je to prekrasan motiv.
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Dobro ti ovo suncano jutro u nasem lijepom gradu,draga Sarita.Zelim da ti se zahvalim na uputama za Forum jer i moji radovi napokon mogu biti videni.Cesto mi se i nije dalo raditi,da bi samo skupljali prasinu,sada sam radosna kao malo dijete kad dobije igracku.Puno puta kada bi nekome poklonila komad bilo bi divljenja dok ne bi saznali da to ja radim,onda je komentar da to nije tesko napraviti,pa to je samo komad zaljepljenog papira.Jos jednom hvala,ti ces znati o kome se radi,nadam se,jer sam tu pod nadimkom mnogima nepoznatim.JAVI SE.
|
|
![]() |
|
Dobro zapazas,tu je problem s nabavkom,salaveta se moze nesto naci ali ostale stvar tesko,a i preskupe su za kolicinu koju nude,sve mala pakiranja.Salavete najcesce kupujem u DM drogeriji.Kada sam ja pocela s radom svi su me u cudu gledali sto trazim,tada je malo tko znao za ovu tehniku,a najprije sam pocela s pomocu casopisa LISA.Sada je malo bolje ima osoba s kojima se moze razmijeniti misljenje,a i po koja salaveta.Sada me ne gledaju cudno kad nesto trazim,cak i same trgovkinje kazu da imaju nove salavete za mene.Ako treba za razmjenu tu sam.
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Ako sam dobro vidila, ti si u Mostaru, kako je tamo za ove naše materijale-boje, razne druge namaze i premaze, salvete, itd.?
|
|
![]() |
|
Slavica 08,hvala na posjeti i na pohvalama.Laka i ugodna noc.
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Puno jako l ijepih radova,posjetila sam tvoj blog i kao što sam već rekla radovi su sve samo ne poćetnički,ovo tebi jako dobro ide!PREDIVNO!
![]() |
|
![]() |
|
Bas ti fala od
![]() drago mi je da ti se svidja |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
najprije
![]() i mene si osvojila sa sa onom duguljastom posudicom odlično si je dotjerala
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Dorina hvala na dobrodoslici.
More,hvala na komplimentima. |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
dobro nam došla |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Kika dobro nam došla, dugo se s nama druži i uživaj.
Radovi su ti lijepi, posebno ovaj čudesni dugoljasti tanjur ![]() |
|
![]() |
|
Hvala ti punooo...! [IMG]smileys/emot133.gif" align="middle" />
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
dobrodošla među nas, sve je lijepo ali sat mi poseban
![]() |
|
![]() |
|
Hvala ti punoooo...!
Drago mi je da ti se svidja. ![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
![]() |
|
Da Vas sve podsjetim da mozete otici na moj blog i tamo vidjeti isto moje radove, ali ne samo one sa salavetnom tehnikom, nego i crtanje po staklu, uskoro ce na tom istom blogu biti i nakit ...
Moj blog - posjetite |
|
![]() |
|
mima hvala puno.
![]() ![]() Jeste to mi je godiste. Hvala jos jednom mima. ![]() andora2 hvala i tebi. Ne brini se sve ces to s vremenom svladati i sve ce leci to tebi. Nesumnjam u tebe. ![]() Hvala na komplimentu za radove ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |