Moji radovi - KIKA '56 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 15161718> |
Korisnik | |
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kika želim ti dobrodošlicu u društvo teta salveta.I ja sam početnica kojoj jako puno stvari još ne sjeda uglavnom radovi su mi super nebih izdvojila niti jedan posebno jer za svaki je potrebno jako puno početničkog truda
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mima051 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
Kika,i ja ti želim dobrodošlicu.Od nedavno sam doznala za ovaj forum i uključila se na njega.Zbog toga sam jako sretna jer sam upoznala mnoge talentirane i krasne osobe.Da li je ono ¸56 godište.Puno sreće .... i lijepih
![]() radova. |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Maredelmare hvala na svemu,da to je duguljasti tanjur,andelcice obozavam.
![]() |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Hvala na lijepim zeljama i ja se nadam da cemo se dugo druziti
![]() |
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Sve pohvale za tvoje super uspješne radove
![]() Želim ti dobrodošlicu na ovaj forum i dugo se družila s nama! ![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Posjetila blog!...????..ma o kakvoj ti nesigurnosti pričaš, ima tamo radova, nisam ljubitelj crnog posuđa, ali znaš kad mi je puno crnih tanjura baš "sjelo" kako si ih dobro sredila...a nesigurnost?..ma šutni je na tavan, ili podrum...a možeš i dalje!
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Kika dobrodošla!Možda si nova kolegica, ali nisi početnik kad su radovi u pitanju-ne, nikako! Vidim da voliš anđele, ja sam slaba na njih, ovaj na tvojoj avatar sličici...ma odmah sam ga primjetila, jer mi se sviđao, pa sam ga koristila na nekim radovima. Ne znam onaj tvoj prvi rad, je li neki duguljasti tanjur ili šta?..al, pravo mi dobar!!! Nekako mi posebno sjele kutija i tacna s onom damom. Lipi su ti i ostali radovi,bez daljnjega, al šta mogu, ja odmah izdvojila svoje favorite
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sasha hvala.
![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko hvala
![]() |
|
![]() |
|
Sasha ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
Kika dobordošla!
![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Dobrodošlica!!!!!!!!
![]() ![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Sanjam,pregledala sam tvoje radove,nisam brojala slike sto za mene nije bitan broj,nego to da ti imas volju da radis.
![]() |
|
![]() |
|
Tacna,kutijica i sat su moji prvi radovi,hvala do neba.
![]() |
|
![]() |
|
To je samo jedan djelic,ima ih jos raznih,malo po malo stici ce.
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Kika, pregledala sam sad radove na tvojem blogu! O kakvoj ti nesigurnosti pričaš? Prava si majstorica decoupagea! Ajmo, molim radove na sunce
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
dobro nam došla Kika,ti si skromna a ne tvoji radovi!Radovi su jako lijepi,ne ostavljaju dojam jednog početnika,jako jako lijepo!Zapela mi je za oko ona smeđa kutijica i ona tacna ispod nje a sat je prva liga!Bravo i samo tako nastavi,odlično ti ide!
![]() |
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
![]() |
|
![]() |
|
Skrivala sam se u svojoj nesigurnosti. Sad sam se ohrabrila. Puno hvala i ja se nadam da cemo uzajamno gledati radove,i tvoji su prekrasni.
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Kika, dobro došla
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Hvala draga Sarita. Tvoje radove sam vidjela prije, ali nisam bila u mogucnosti da ti odgovorim, prekrasni su bez obzira sto kazes da si mlada u tom poslu!
![]() ![]() Sve sto te zanima mozes pitati! ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 15161718> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |