Slavica - moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 55> |
Korisnik | |
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Slavite prekrasno, sve mi se sviđa
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Set India,divota,nešto posebno,ježić presladak!!!
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Hvala vam drage moje,malo sam i sebe i vas vratila na djetinjstvo i crtiće!
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Znaš da si mi dala ludu ideju, evo možeš se malo smijat: ja sam obožavala Alana Forda...i Zagora...i baš se mislim kako bi njih , bar ovu prvu ekipu, mogla negdje ubacit...a šta misliš da Broj1 iz Alana Forda malo pozlatim zlatnim linerom...oće li mu pasat uz dosadašnji imidž?
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Nesto djecije, a nesto fensi jako lijepo
![]() |
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
...naravno draga, a ti nastavljaš sa svojim maštovitim radovima...u svima od nas čuči jedno veliko dijete...bravo!!!
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
super ti je ova ideja sa pločicama i jajčekima, jako mi se sviđa!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Ajme Slave, tvoja mašta me oduševljava-prva visilica je s tako lipom ružom, a ova druga Tom&Jerry-ljubim te zbog nje
![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Evo malo mojih polu-jaja na pločicama,jedna prava a jedna ,onako malo dječja,otkačena!Za večeras dosta,druge su još u radu!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
A joj!Za moderatorice besplatno,jel tako Sanjam!
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Moderatorica je samo svratila sejvati sliku onog slatkog zamotuljka koji nas tako šašavo gleda! I ja sam imala "puktave" ježiće ispod prozora, davno... Nevjerojatno kako se ta ekipa glasa!
![]() |
|
![]() |
|
znam Anđelka ali priznaj da nemožeš odoliti ovim slatkišima koje su mi Primavera i Sanjam stavile!
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
ajme što je sladak, ali nemoj misliti da nisam primjetila i tvog ježića, samo kad sam ja zaljubljenik tanjura, pa me oko uvijek tamo vuče!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Ha,ha ,ha-vidite što ja imam!!!E sad ću početi naplačivati ulaznicu,pet kuna meni a pet za Sanjam jel puno?a kad su tako slatki,ajme ubit će nas moderatori!
|
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
priznajem da sam pvpg malog jezica u ruci stavila na desktop... nekad davno smo kod bake imali jezeve u vocnjaku... ajme, da mi se vratiti tamo i tada
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
i mene je raznjezio jezic,pa pogledajte tu njuskicu i oke...presladak je.
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Maredelmare,Sanjam,Monna,Cimicifuga
![]() |
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
S obzirom da nam slijedi Uskrs, izdvojila bih ova jajčeka jer mi se jako sviđaju. I ja sam godinama ukrašavala jaja, svake godine drugom tehnikom... ![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Slavica, ješko je fantastičan! Kao i tanjuri!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 55> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |