Monnina radionica nakita |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 24> |
Korisnik | |
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
drage moje, hvala puno što svratite
![]() tutorial o izradi zadnje narukvice (Sunshine) je na stranici - Tutoriali razno
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sandrazg ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 192 |
što reći osim da su ti narukvice fantastične!!!!!!!!!!!! svaka čast!
|
|
![]() |
|
mrvica. ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 69 |
svaka čast na radovima stvarno su posebni i prekrasni
![]() |
|
početnik u svemu :)
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
draga monna ova zadnja narukvica me je totalno fascinirala, molim te objasni mi princip izrade, pokušala bih nešto napraviti svojoj kćerki za roškaš
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() Narukvica u raznim tonovima žute, staklene i drvene perle u 3 veličine.
|
|
![]() |
|
Draga Primavera, draga Anđelka, hvala vam!
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Hvala, hvala svima
![]() Opet sam u lila fazi...narukvica od perlica:
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Tek sam sad otkrila tvoju galeriju, ajme koja si ti svestrana kreativna dusica, svaka cast
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
wow ovo je i vise nego fantasticno ,predobra je
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
melpomena ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 8 |
![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Monna svaki tvoj rad me iznova oduševi. prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
aaaaa, kak je ovo dobro!!!!!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Hvala drage moje! Već se topim od komentara
![]() Ogrlica "More", napravljena od bezbroj perlica (nisam brojala ;) i perlica od polymer gline sa bijelim štrasom....
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
miki ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 20 |
Imaš zanimljive radove
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 24> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |