Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - LORIN vrt i cvijeće
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

LORIN vrt i cvijeće

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4344454647 111>
Korisnik
Poruka
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2010 u 07:28
Loraaa, koje ljepote u tvom vrtu.Clap
Stvarno si svašta lijepog posadila a bome nešto i preživjelo. Da ne kažem kako si  zbilja vrijedno čeprkala, za razliku od mene koja nikako da krenem zaozbiljno!Cry
Ali ljubica je prekrasna!Thumbs%20Up
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2010 u 10:11
Ja mislim da je tvoj vrt već pun, još kad procvjetaju agapantusi, pa one predivne trave koje imaš, kad izviri penstemon, a rašire se heucere, a kad tek natrpaš terasu s vazama, gdje ćemo mi molim lijepo piti kavicusmile96
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2010 u 10:43
Triša enciklopedija!WinkBig%20smile
Ja se divim "biljkama" jer 90 posto ne znam imena. Confused
Lora ni ne zna da ima uljeze u vrtu, ona još blaženo spava!WinkLOL
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2010 u 13:57
Kako si krenula sa uređivanjem mislim da ću te brzo morati dovesti na kavu! Samo da znaš, ja još nisam ni sišla u vrt raditi jer imam malu "napast" koja neda!
Na vrh
Baka Bea View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2451
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Baka Bea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2010 u 14:39
Blago tebi, Lora, kod tebe već proljeće, Jagaci, šafrani, maćuhice... a gdje su ciklame? 'Red Robin' je krasan. Još će biti ljepši kad mu pocrveni lišće, da opravda ime.
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2010 u 19:05
Bravo Lora ovaj trojac je fantastičan izbor Ceanothus, Scimmia i Graviella Clap
život je more
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2010 u 19:10

Baka ima još ali nisam sve poslikala, malo nek ostane za drugi putaBig%20smile

Triša terasa nije ni sada prazna, ima vaza sa cvijećem koje podnosi zimuWink

Hoya evo dolazim u pomoć, pripremi udobnu stolicu, jer ja malo radim, malo odmaram. Big%20smileWink A ti se bavi bebačem

B.Bea a tvoje travice, one nisu poslikane, treba malo pričekati..Velike ciklame  su samo neke preživjele. Ali su se zato male viseće ponovo probudile i počinju cvasti

Lantana ja sam ti čudan svat biram samo ono0 što se meni svidjaWink

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
Cimicifuga View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt 2017

Bodovi: 5167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cimicifuga Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2010 u 11:43
Lijepo si sredila terasu za proljetni start.
A već je bilo i vrijeme da dođe proljeće, jer kako si krenula kao hrčak puniti kuću cvijećem, da nije došlo proljeće, morala bi nešto (ili nekoga) seliti iz kuće!LOL
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2010 u 12:08
..vani pljušti a ja ugodno sama šećem kroz tvoju  kuću i vrt, oprosti, dođoh nenajavljeno ali morala sam te upoznati.... Uživala beskrajno, fala
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2010 u 23:11
Hvala cure drugi puta javite se da vam donesem kavicuWink

I niste me se još riješile.

Danas sam bila u kupovini "špeceraj", i zamislite ove "besramnice" zalijepile se za mene i dofurale se zamnom do kuće

Loropetalum Fire Dance

Cineraria

I još malo vrta

Prvi vjesnik proljeća i kod mene

Cameliji procvao i drugi cvijet

Fritillaria imperialis Lutea dobro napreduje

Lantana, bacila grančicu, a ja je već otpisala, da li da porežem, ili ostavim ovako

Oenothere izdržale savršeno zimu. Korijenko da li ih prepoznaješ....

Viseće maćuhice se počinju oporavljati

Triša ovo specijalno za tebe, kad je sunčano možeš doći na terasu, nije baš sasvim praznaWink

Dosta za danas, sigurno sam vas već umorila

Rijeka

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2010 u 05:27
Dobro jutro enciklopedijo na latinskom!WinkLOL
Vrt sve ljepši i sve više buja ali ove "besramnice" koje su ti se zalijepile uz špeceraj su Thumbs%20UpBig%20smile (nema teorije da im ponovim imena!LOL)
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2010 u 07:57
smile39 svašta kod tebe novoga i lijepoga.

Taj loropetalum je za mene nešto novo, zvat će ga LORApetalum, da zapamtim gdje sam to vidjela.
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2010 u 09:19
Super Lorica, proljetne slikice su krasne...oduševila me cinerarija i fritilaria lutea, nadam se da će i moja pokazati uskoro neki izdanak, na jesen sam posadila tu žutu i crvenu rubru...jedva čekam da nikne, ako bude sreće, ako ne...veselit ću se jednako tvojoj žutoj!
Ova palma uz ogradu, na zadnjoj slici mi je fenomenalna! smile79
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2010 u 10:19
Krasno, tako lijepe i neuobičajene biljke, posebno Loropetalum Fire Dance. Clap

život je more
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2010 u 10:21
evo me na kavi
noviteti su preslatki,ma vidim ja da cu cesce ispijati kavu kod tebe
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2010 u 13:30
Baš si se lijepo ponovila, cinerarija je jako lijepa..jedva čekam da ti procvate fritilarija pa da vidim njen predivan cvijet..
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2010 u 13:34
hvala što tako redovito posjećujete moj vrt i naravno hvala  na pohvalama.

BakoWink

Otok, hvala što ćeš moj cvijetić prozvati po meni.

Flavia, fritillaria treba dosta da proviri. Ja sam ju držala zaklonjenu i takorekuć bez vode, dok nije provirila.Palma je meni posebno draga jer ju je posadio moj p.tata-

Lantana, to su skoro sve biljke koje sam vidjela u vrtovima mojih virtualnih prijatelja vani, ali kojih do sada kod nas nije bilo

Gioia, ostavit ću termosicu s toplom kavom na stolu, pa se ti samo posluži.
Ostavila bi i koji kolačić, ali to bi mačke popale.......

Štefkaja, procvast će brzo, ima već lijepe pupoljke....

Rijeka

Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2010 u 14:00

Sličice su lijepe, biljke super, samo sam vas slabo razumjela. Pokušavam ponoviti pa sam slomila jezik. Za mene će biti: ono žuto što izviruje je super, Lora dance - još ljepša 

Na vrh
Semira View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 429
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Semira Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2010 u 14:33
Krasno, Lora. Prave proljetne slike, hvala ti na njima. Kod mene je danas tako hladno, i ovo mi dobro dođe.
Na vrh
josipa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 992
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje josipa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2010 u 15:29
Kakvi umorila ,..pa mi odmaramo gledajući tu tvoju ljepotu.Cinerarija, fritillaria ,sve je super.Tongue Hoooooću i ja na onu tvoju terasu.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4344454647 111>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.