LORIN vrt i cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4344454647 111> |
Korisnik | |
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Loraaa, koje ljepote u tvom vrtu.
![]() Stvarno si svašta lijepog posadila a bome nešto i preživjelo. Da ne kažem kako si zbilja vrijedno čeprkala, za razliku od mene koja nikako da krenem zaozbiljno!
![]() Ali ljubica je prekrasna!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ja mislim da je tvoj vrt već pun, još kad procvjetaju agapantusi, pa one predivne trave koje imaš, kad izviri penstemon, a rašire se heucere, a kad tek natrpaš terasu s vazama, gdje ćemo mi molim lijepo piti kavicu
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Triša enciklopedija!
![]() ![]() Ja se divim "biljkama" jer 90 posto ne znam imena.
![]() Lora ni ne zna da ima uljeze u vrtu, ona još blaženo spava!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Kako si krenula sa uređivanjem mislim da ću te brzo morati dovesti na kavu! Samo da znaš, ja još nisam ni sišla u vrt raditi jer imam malu "napast" koja neda!
|
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Blago tebi, Lora, kod tebe već proljeće, Jagaci, šafrani, maćuhice... a gdje su ciklame? 'Red Robin' je krasan. Još će biti ljepši kad mu pocrveni lišće, da opravda ime.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Bravo Lora ovaj trojac je fantastičan izbor Ceanothus, Scimmia i Graviella
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
![]() Baka ima još ali nisam sve poslikala, malo nek ostane za drugi puta
![]() Triša terasa nije ni sada prazna, ima vaza sa cvijećem koje podnosi zimu
![]() Hoya evo dolazim u pomoć, pripremi udobnu stolicu, jer ja malo radim, malo odmaram.
![]() ![]() B.Bea a tvoje travice, one nisu poslikane, treba malo pričekati..Velike ciklame su samo neke preživjele. Ali su se zato male viseće ponovo probudile i počinju cvasti
Lantana ja sam ti čudan svat biram samo ono0 što se meni svidja
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Lijepo si sredila terasu za proljetni start.
A već je bilo i vrijeme da dođe proljeće, jer kako si krenula kao hrčak puniti kuću cvijećem, da nije došlo proljeće, morala bi nešto (ili nekoga) seliti iz kuće! ![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
..vani pljušti a ja ugodno sama šećem kroz tvoju kuću i vrt, oprosti, dođoh nenajavljeno ali morala sam te upoznati.... Uživala beskrajno, fala
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Hvala cure drugi puta javite se da vam donesem kavicu
![]() I niste me se još riješile.
Danas sam bila u kupovini "špeceraj", i zamislite ove "besramnice" zalijepile se za mene i dofurale se zamnom do kuće
Loropetalum Fire Dance
![]() Cineraria
![]() I još malo vrta
Prvi vjesnik proljeća i kod mene
![]() Cameliji procvao i drugi cvijet
![]() Fritillaria imperialis Lutea dobro napreduje
![]() Lantana, bacila grančicu, a ja je već otpisala, da li da porežem, ili ostavim ovako
![]() Oenothere izdržale savršeno zimu. Korijenko da li ih prepoznaješ....
![]() Viseće maćuhice se počinju oporavljati
![]() ![]() Triša ovo specijalno za tebe, kad je sunčano možeš doći na terasu, nije baš sasvim prazna
![]() ![]() Dosta za danas, sigurno sam vas već umorila
|
|
|
![]() |
|
Dobro jutro enciklopedijo na latinskom!
![]() ![]() Vrt sve ljepši i sve više buja ali ove "besramnice" koje su ti se zalijepile uz špeceraj su
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() Taj loropetalum je za mene nešto novo, zvat će ga LORApetalum, da zapamtim gdje sam to vidjela. |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Super Lorica, proljetne slikice su krasne...oduševila me cinerarija i fritilaria lutea, nadam se da će i moja pokazati uskoro neki izdanak, na jesen sam posadila tu žutu i crvenu rubru...jedva čekam da nikne, ako bude sreće, ako ne...veselit ću se jednako tvojoj žutoj!
Ova palma uz ogradu, na zadnjoj slici mi je fenomenalna!
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Krasno, tako lijepe i neuobičajene biljke, posebno Loropetalum Fire Dance.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
evo me na kavi
![]() noviteti su preslatki,ma vidim ja da cu cesce ispijati kavu kod tebe ![]() ![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Baš si se lijepo ponovila, cinerarija je jako lijepa..jedva čekam da ti procvate fritilarija pa da vidim njen predivan cvijet..
|
|
![]() |
|
hvala što tako redovito posjećujete moj vrt i naravno hvala na pohvalama.
Bako
![]() Otok, hvala što ćeš moj cvijetić prozvati po meni.
Flavia, fritillaria treba dosta da proviri. Ja sam ju držala zaklonjenu i takorekuć bez vode, dok nije provirila.Palma je meni posebno draga jer ju je posadio moj p.tata-
Lantana, to su skoro sve biljke koje sam vidjela u vrtovima mojih virtualnih prijatelja vani, ali kojih do sada kod nas nije bilo
Gioia, ostavit ću termosicu s toplom kavom na stolu, pa se ti samo posluži.
Ostavila bi i koji kolačić, ali to bi mačke popale.......
Štefkaja, procvast će brzo, ima već lijepe pupoljke....
![]() |
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Sličice su lijepe, biljke super, samo sam vas slabo razumjela. Pokušavam ponoviti pa sam slomila jezik. Za mene će biti: ono žuto što izviruje je super, Lora dance - još ljepša |
|
![]() |
|
Semira ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 429 |
Krasno, Lora. Prave proljetne slike, hvala ti na njima. Kod mene je danas tako hladno, i ovo mi dobro dođe.
|
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Kakvi umorila ,..pa mi odmaramo gledajući tu tvoju ljepotu.Cinerarija, fritillaria ,sve je super.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4344454647 111> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |