dio mog vrta |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 119> |
Korisnik | |
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
rado bih ja to uradila ali neznam sutra ču nastaviti več je kasno
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
prekrasan vrt i prekrasne ideje za smjestaj biljčica
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
hvala lora ali i kod vas su prekrasne slike a i puno novih ideja sam vidjela
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Ovi drveni čovječuljci-tegle su mi predobre.Gdje to nabavljaš?
|
|
![]() |
|
Fifi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2008 Status: Offline Bodovi: 759 |
Prekrasno, jako lijepo uređeno za odmorit duh i dušu...
melem za oći... ![]() |
|
![]() |
|
primorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
Baš lijepo! Bila bi stvarno šteta da to nismo vidjeli.
|
|
Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
|
|
![]() |
|
magnolija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
sve prelijepo, a božure kad vidim sva se rastopim, samo šteta što im cvijetanje ne traje duže.ipak je onaj cvjetić u plavom džempreu bez konkurencije.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
sarajka dobrodosla
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Sarajka draga, mamiš me upravo slikicama da nađem vremena i načina da
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Od jučer je naš forum postao bogatiji za još jedan krasan vrt, okućnicu, puno krasnih detalja...
Uvijek se veselim kad netko novi otvori svoju vrtnu temu, uvijek vidim i naučim nešto novo.
Baš mi se sviđa kod tebe....veselim se slikama koje sljede......
Pozdrav tebi i malom momku....
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Predivne slike,sarajka..Čekamo još!Drago mi je da još neko iz ovog grada,u kojem i ja živim,voli cvijeće!I dobrodošla!
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Dobro došla.
Ti omah sa zadivljujućim slikama.
Kuća, vrt, cvijeće i najlepši cvijetak na prvoj slici.Baš si sliknula super!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam puno na lijepim riječima. Pokušaču da stavim još slikica dok ih pronađem. Unaprijed se veselim zajedničkom uživanju u našim vrtovima u novoj sezoni . Još jednom puno hvala .Ove drvene majmune sam kupila u Mercatoru kad je otvoren u Sarajevu
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Bravo draga, ideje baš osvježavaju, samo sam bacila pogled, ali uskoro dolazim opet.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Slike su krasne, želim ti dobrodošlicu
|
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
![]() |
|
![]() |
|
Da ruža ima potporanj jednu suhu granu koju smo stavili kad smo je sadili ruža jako brzo raste to joj je prva godina ,kad pronađem sliku od prošle godine staviču je tu je još veča a sada smo je puno ošišali jer več smeta da se prolazi jedina joj je mana što cvjeta samo jednom.Ono jeste glicinija rasla je 3 god uz zaštitu zimi i odjednom se smrzla na moje veliko razočarenje i nije cvjetala jer sam čitala negdje da cvjeta tek 5 god.
|
|
![]() |
|
maryann ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 246 |
sarajka vrt ti je prekrasan koje boje prva slika me zasljepila ...sad se vracam opet na prvu stranu da gledam iznova ...savrseno a tek ruza
![]() |
|
If tears could build a stairway
And memories were a lane We would walk right up to Heaven And bring you back again... |
|
![]() |
|
hvala puno evo pokušavam da dodam još pokoju slikicu ali mi je veza jako slaba
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 119> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |