proljeće - trenutak inspiracije |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 81> |
Korisnik | |
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nije problem raditi sa šablonama, ali ih je problem rezuckati
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Sarita kako radiš ako ti ne uspije?
Nije nikakva mudrost, znači malo spužvicu umočiš u boju, i onda tupkaš po šabloni.
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
odlicno ti to ide sa sablonima,meni ne uspjeva,probam na necem a ono nije ni blizu originalu pa odustanem.
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Drage moje hvala vam na komentarima.
U biti sam iznenađena kako je jednostavno raditi sa šablonama a dobije se super efekt. Još su neke u pripremi, tako da će biti još teglica sa šablonama...
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Očito su počele pripreme,bliži se,bliži proljeće!Daleko si ti dogurala,idu ti šablona čak i na teglicama i to kako dobro!A ja jadna ne mogu ni na ravnom!Bravo i to tri put bravo!
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
idu ti sablone ludilo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Toliko radova, toliko ideja, tehnika, motiva... stvarno si svestrana!
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Prelijepa teglica!
![]() |
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
proljeće, nadam se da će ove godine proljeće i stići, ti ga tako lijepo prizivaš premda mi ne izgleda baš da je blizu, makar u ovoj kišnoj Dalmaciji...teška depresija - pogled na tvoje ružice uljepša dan, krasan pitar!!!
|
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
preslatka teglica!
![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Proljeće super teglica
![]() |
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Pravo proljetno raspoloženje! Samo naprijed!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
![]() |
|
![]() |
|
Ovo je novi uradak....priprema za proljeće i cvijeće...
![]() |
|
![]() |
|
Primavera hvala ti na ovako divnom komentaru!!!
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...ne, ne...niti da bi
![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
More, drago mi je da ti se dopada okvir, vidiš da je sve neodređeno....
To je na slobodnu procjenu, netko te boje doživi kao roza ( kami
![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Prekrasan kolaž! Jako mi se sviđa odabir motiva a i boje na okviru su mi pomalo neobične |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Molim te obriši ovaj svoj post!!! Ako te netko s posla vidi da pišeš ovakve stvari.... Ona skroz cool izjavi da rezucka papiriće na poslu, mislim - halo?!?! Mogu se i ja zaposliti tamo?!? Barem na par dana...
![]() |
|
![]() |
|
Izzy se vratila Da,imaš pravo, te šablonice i nisu tako teške za izrezivati, to ja radim na poslu, doma nemam vremena
![]() Baka, jako mi je drago vidjeti te i na mojoj temi. Također mi je drago da ti se i radovi dopadaju. Baka, moj najbolji rad je moj sin!!!
![]() A ako si čitala par stranica unapijed, mogla si pročitati da skoro sve njegovo skupljam kao hrčak. Djeca brzo odrastu, a ja se želim sjetiti svakog djelića njegovog djetinjstva.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 81> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |