Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - proljeće - trenutak inspiracije
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

proljeće - trenutak inspiracije

Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 81>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2010 u 20:42
nije problem raditi sa šablonama, ali ih je problem rezuckati Wink
ANĐELKA
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2010 u 20:21
Sarita kako radiš ako ti ne uspije?

Nije nikakva mudrost, znači malo spužvicu umočiš u boju, i onda tupkaš po šabloni.
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2010 u 14:57
odlicno ti to ide sa sablonima,meni ne uspjeva,probam na necem a ono nije ni blizu originalu pa odustanem.
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2010 u 14:05
Drage moje hvala vam na komentarima.

U biti sam iznenađena kako je jednostavno raditi sa šablonama a dobije se super efekt.  Još su neke u pripremi, tako da će biti još teglica sa šablonama...
Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2010 u 21:14
Očito su počele pripreme,bliži se,bliži proljeće!Daleko si ti dogurala,idu ti šablona čak i na teglicama i to kako dobro!A ja jadna ne mogu ni na ravnom!Bravo i to tri put bravo!Clap
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2010 u 19:38
idu ti sablone ludiloThumbs%20Up..teglica je posebna i preslatkasmile141
Na vrh
Cimicifuga View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt 2017

Bodovi: 5167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cimicifuga Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2010 u 18:35
Toliko radova, toliko ideja, tehnika, motiva... stvarno si svestrana! 
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2010 u 11:06
Prelijepa teglica!smile94
"Friends are Flowers in the Garden of Life"
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
sanjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2010 u 09:39
proljeće, nadam se da će ove godine proljeće i stići, ti ga tako lijepo prizivaš premda mi ne izgleda baš da je blizu, makar u ovoj kišnoj Dalmaciji...teška depresija - pogled na tvoje ružice uljepša dan, krasan pitar!!!
Na vrh
prila View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 551
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje prila Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2010 u 21:49
preslatka teglica!smile89.stvarno vam se divim na strpljenju izrezivanja šablona,odlično!!
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 834
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2010 u 16:42
Proljeće super teglica Clap
Na vrh
Felina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 534
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Felina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2010 u 10:51
Pravo proljetno raspoloženje! Samo naprijed!ClapThumbs%20Up
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2010 u 10:37
smile57Hehehe, ove šablone ti totalno leže! Jako su mi slatke ove stilizirane ružice! Super jednostavno, ali efektno jer neće oduzeti slavu cvijetu kojeg ćeš posaditi u tu teglicu već će ga samo komplimentirati! 
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2010 u 10:33
Ovo je novi uradak....priprema  za proljeće i cvijeće...

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2010 u 08:38
Primavera hvala ti na ovako divnom komentaru!!!
A moj sinčić...on je još naša maza ( iako ne toliko koliko bih ja željela) ali vjerujem da će biti zavodnik. Vidim kako ga djevojčice salijeću u vrtiću...
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2010 u 23:41
...ne, ne...niti da bi smile60 ...ajme, kaj ste se raspisale djevojčice, vidim sunčeko izmamilo sve zapretene osjećaje, nagone, inspiraciju... neka, neka, naše se Proljeće opasno primila posla i joooooš kako... fantastična kolaž slika, doista neobična kombinacija motiva, ali nevjerojatno dobro izgleda sve skupa... Bravo!Bravo!

...a tvoj najljepši i najbolji rad, tvoj preslatki sin velikim koracima ide tvojim tragom, i likovnim talentom i osjećajnošću... slamati će on ženska srcaaa  Cupid
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2010 u 21:09
More, drago mi je da ti se dopada okvir, vidiš da je sve neodređeno....

To je na slobodnu procjenu, netko te boje doživi kao roza ( kami Thumbs%20Up) a netko kao smeđe nijanse.
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2010 u 21:05

Prekrasan kolaž! Jako mi se sviđa odabir motiva a i boje na okviru su mi pomalo neobične Smile

Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2010 u 20:54
Molim te obriši ovaj svoj post!!! Ako te netko s posla vidi da pišeš ovakve stvari.... Ona skroz cool izjavi da rezucka papiriće na poslu, mislim - halo?!?! Mogu se i ja zaposliti tamo?!? Barem na par dana... Embarrassed
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2010 u 20:51

Izzy se vratila smile213

Da,imaš pravo, te šablonice i nisu tako teške za izrezivati, to ja radim na poslu, doma nemam vremena Wink.

Baka, jako mi je drago  vidjeti te i na mojoj temi. Također mi je drago da ti se i radovi dopadaju. Baka, moj najbolji rad je moj sin!!!Smile
A ako si čitala par stranica unapijed, mogla si pročitati da skoro sve njegovo skupljam kao hrčak. Djeca brzo odrastu, a ja se želim sjetiti svakog djelića njegovog djetinjstva.Smile
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 81>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.