Lika1-moje cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 25> |
Korisnik | |
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ajme Lika -12, pa ako je još puhalo...
Pelargonija se dobro drži, sad će brzo ona krenuti, samo odreži sve što je suho... |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Cure hvala na posjetama i pohvalama.ovaj vikend sam bila u Lici i mislila da ću barem moći nešto obaviti po vrtu ali dočekalo me ni manje ni više nego -12.Nikako da prođe ova zima!!!
![]() |
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Slatke maćuhice.
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Je ,je i meni je ona najdraža zove se ponoćno sunce i mijenja boje skroz dok ne uvene,morat ću je slikati iz dana u dan da vam pokažem!!! ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
draga moja samo da kažem dok izbacim kaktuse van--------šaljem ti nisam te zaboravila--pusa
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Natalija i meni se čini da bi kala mogla preko dana van,što se tiče ešinanta to ti nije problem jer on je tropska biljka i voli vodu ali ne treba plivati u vodi.Englezice možeš slobodno staviti van meni stoje vani cijelu zimu samo su pokrivene sa flisom,ali sam ga skinula već prošli tjedan i ništa im nije!
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
i mene su oduševile maćuhice - pogotovo ona koja je i tebi najljepša - kao da vatra gori u sredini
a što se tiče kale, mislim da bi je mogla iznijeti bar preko dana, a navečer je skloniš - ako baš budu najavili niske temperature jedino je može stući jugo - to se mojoj obavezno dogodi na nemiloj sam vjetrometini pa joj uvijek stradaju listovi, a onda izgleda ofucano moram ti se pohvaliti da se "eši" prilagodio čini mi se da mu paše i da će produžiti grančice jedino sam ga malo više zalila prije par dana pa se nadam da mu neće naškoditi a mislim da ću i englezice već drugi tjedan iznijeti na balkon |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Sve ti je baš zgodno, ali maćuhice su predivne, naročito mi je lijepa ona bordo crvena.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Maćuhice su me posebno oduševile, boje su za 10.....ostalo takodjer ti je super
![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
prekrasne mačuhice
![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Prvo da ti pohvalim slike tvog novog fotiča
![]() Divne su ti mačuhice ,a i ova pelargonija ti se super drži. Uskoro če ti i cvasti ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ovoga mališana sam kupila prije nekoliko dana u Baumaxu,za 5 kn,onaj vani već ima nekoliko godina i sav je odrvenio pa ću ga izvaditi i posaditi novoga!!
![]() |
|
![]() |
|
Ma ići će ona na sunce ali mi se čini da je još nekako rano bojim se kakve će biti temperature.Što ti tažeš da je stavim odmah van na balkon ili da još pričekam desetak dana? ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
wow, kakve maćuhice! A rođak od burrita Kala je prelijepa da ti ne bi dala i cvijetić!
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Baš je lijepa kala
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Kao što sam već prije napisala ssa zadnje kavice stigla je i moja tiha patnja kala,koja već pušta treći list kod mene pa se nadam da će možda biti i koji cvjetić.Natalija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Zahvaljujući naravno kome drugome nego našoj dragoj Lantani ,imam i ja bliskog rođaka burita,jedan je na žalost propao ali ovaj se drži jako dobro.
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Mačuhice su stvarno predivne
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |