prilin decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234> |
Korisnik | |
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
more
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
vrijedne ruke nema šta a kutijica je stvarno posebna
![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Kutijica je savršena
![]() Naravno i podmetači su jako lijepi
![]() |
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
evo ti
![]() ![]() |
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
dat ću ja tebi "mora"
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
draga prila kutijica je mrak a sto se tice peglanja u zadnje vrijeme se pegla kada se mora a ne kada se ima vremena
![]() |
|
![]() |
|
puno hvala svima
![]() kutijica je u fazi lakiranja.bojala sam se da se neće ništa vidjeti ako prvo lakiram,a onda "stručno" uslikam.
jako volim kombinirati domaće platno i heklanje.kad nađem vremena(popeglam)morat ću neke omiljene poslikati
![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
E, kutija mi je zasta prekrasna... nemam nista lose za reci za podmetace, cak dapace - sve u superlativima, ali kutija mi je onako bas "sjela"
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
i ja imam isti takav stoljnjak,naravno isto s domaćim platnom
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
podmetači su fantastični sa meni najdražim motivima-ružama,svaka čast za stoljnak,savršen je!
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
super radovi, krasno si spasila onu metalnu posudicu, a ova cvjetna salveta mi je jedna od najdražih i mislim da se s njom ne može fulati. Svaka čast na izradi stoljnjaka
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
podmetači su jako lijepi, moj omiljeni uzorak, ali posebna pohvala za stolnjak , mnogo, mnogo podmetača mogu uraditi,ali takav stolnjak neznam i nemogu
bravo |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Kutija je ludilo,preprelijepa je,bar meni(obožavam crne podloge),podmetači su jako dobri ali mi ih je zasjenila kutija,iskreno!trebala si staviti posebno kutiju,posebno njih pa da se divim jednom pa drugom ovako ja izabrah!
![]() |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Bravo, bravo baš me oduševila ova kutijica
|
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Predivni pozivi proljeću. Fale samo mirisi cvijeća i cvrkut ptica.
![]() |
|
![]() |
|
inače i stolnjak je mojih ruku djelo
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
puno hvala drage moje
![]() mumice i sarita kad kopirate lik slike dva puta enter i onda lik od druge slike itd.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |