Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 211212213214215 370> |
Korisnik | |
Jurica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 16 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 234 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Draga Lantana cvijeće je predivno!!!Moram priznat da sam par puta kupila ostiće i da nisu preživjeli u vrtu pa sam odustala.Sad sam kod tebe dobila opet volju i bum opet probala!Zaista tvoj vrt inspirira!!!Čepljez mi se jako dopada,a za crvenim rođ.burita ću počet cviguntati...taj mi je posebno drag!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Lantana nije me bilo par dana a kod tebe ne da je proljeće već je prava sezona cvjetanja.
Ne znam šta bih izdvojila...margarete su prekrasne a ovaj rođak od burita, baš izgleda slatko. Dobro je Silvek rekla kao bombon...
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Ma kaj bi ja Lantana bez tebe
![]() |
|
Budi promjena koju želiš vidjeti.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
SilveK što bi mi bez tebe. Ma sad sam vidjela da ima i tema na forumu Asphodelus albus ili čepljez
http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=1782&PN=1 Skoro me i sram kad sam je pročitala, a ja ih jučer pogulila čudesa, jer ih ima na onoj padini toliko da ti ne mogu opisati i počne gušiti sve oko sebe. Poslat ću ti malo mladih, da kod tebe procvatu. Ovi veći već cvjetaju. I dobro sam pogodila da je rođak zlatoglavice ![]() Lika1 pune se baterije ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Ona trava je čepljez, mislim, uzgajam ga iz sjemena koje sam dobila od Iris, samo moram provjeriti dal nije promrzlo na tavanu...
Rođak burita mi djeluje tak privlačno za pojesti...kao žele bomboni ![]() ![]() |
|
Budi promjena koju želiš vidjeti.
|
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Eh te baterije, taman sam se namjestila na stolicu da uživam a ono prazna baterija.....
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Drage moje
![]() Uh, ali sam se umorila (slatko), presadila neke ukrasne grmove, ošišala "žutu", feliciu, pacifiku, zečje uši, šumska ivica se raširila, iberisa svugdje, lukovice izviru od svukuda, gazanije guše sve oko sebe, uglavnom ima posla, cijeli dan mislim da ste barem bliže ima reznica i sadnica i tek izniknulih biljaka, morat ću opet pakirati, šteta baciti ![]() Ova trava, našla sam i kako se zove, ali sam zaboravila, uglavnom neka rodica od zlatoglavice, puna je padina i ne jedu je puževi, a zlatoglavicu su pojeli do zemlje ![]() ...a rođak od buritta se sprema cvjetati ![]() ...i ispraznila se baterija... do sutra... |
|
život je more
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Malo sam ljubomorna na tu tvoju margaretu, ali danas sam vidjela na mojoj-tvojoj pupoljke, i moja će cvasti
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Sve ti buja, a još proljeće nije na vidiku. Ovakve alstromerie kao tvoje kod mene će biti tek za mjesec i pol, dva jer ni jedna još nije niti izvirila.
Užitak je tebi poslati cvijet jer tek onda vidiš koliko on može dati i koliko može biti lijep!
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
More margareta....
![]() A što kod tebe nije za pasti u nesvjest?
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
došla sam odmoriti oči i napuniti baterije kod tebe........hvala ti što nam svima ulješavaš dan...........ovu zadnju sliku ostića sam kopirala i spremila
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Woow alstromeria je predivna..margarete su isto prekrsne..
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
ja sam svoje ruze odrezala iza ng,i to sam ih dobro skratila jer ih nisam lani rezala. grane su isle unebo,a svaka nova grana je bila sve tanja,dovoljno da je slomi malo jači vjetar. alstromeria je predivna
|
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Lantana draga što mi radiš sa tim ostićima......
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Divne slike... Kao da je ljeto kod tebe!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Lantana ovo je zaista dostojna zamjena za ostiće - prekrasne su, a nadam se da će brzo i alstromerije, jer već oni predivni listići najavljuju raskošne cvjetove.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Ova alst... (uff uvijek polomim jezik) je prelijepa!Morat ću proguglati malo
![]() |
|
![]() |
|
Shasha, ako je ovo hauchera onda ih već imam puno
![]() ![]() Triša ma ne može baš svaki dam ostići za danas nešto drugo. Bromelija, Niho, Gio, Stefkaja ![]() Korijenko ja sam neke bijele ubola u zemlju na jesen i evo već polako cvatu, slijedeću jesen ću i ove roza malo razmnožiti. meni su lijepe one žute jer imaju malo sivkasto lišće. Otok vjerujem da je hauchera, to je sada trendy ![]() ![]() Smrcko, kontesaa, Nuna i Rose ruže stalno cvatu, ali moram ih obrezati, ako već nije kasno ![]() Ivna meni je alstroemeria prekrasan cvijet, ima ih u raznim bojama, ja sam dobila gomolje od Hoye i jako sam im se veselila, dugo traju kao rezani cvijet i čini mi se da ih je ove godine puno više. Pogledaj malo na google i evo ti jedna slika od prošle godine ![]() Danas nebo na zemlju, kiša vjetar, kao da nikad nije bilo sunca, ali imam ja od jučer nekoliko slika roza margarete, sunce na zalasku... ![]() ![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 211212213214215 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |