LORIN vrt i cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6566676869 111> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evo me na kavi
![]() noviteti su preslatki,ma vidim ja da cu cesce ispijati kavu kod tebe ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Krasno, tako lijepe i neuobičajene biljke, posebno Loropetalum Fire Dance.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Super Lorica, proljetne slikice su krasne...oduševila me cinerarija i fritilaria lutea, nadam se da će i moja pokazati uskoro neki izdanak, na jesen sam posadila tu žutu i crvenu rubru...jedva čekam da nikne, ako bude sreće, ako ne...veselit ću se jednako tvojoj žutoj!
Ova palma uz ogradu, na zadnjoj slici mi je fenomenalna!
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() Taj loropetalum je za mene nešto novo, zvat će ga LORApetalum, da zapamtim gdje sam to vidjela. |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Dobro jutro enciklopedijo na latinskom!
![]() ![]() Vrt sve ljepši i sve više buja ali ove "besramnice" koje su ti se zalijepile uz špeceraj su
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Hvala cure drugi puta javite se da vam donesem kavicu
![]() I niste me se još riješile.
Danas sam bila u kupovini "špeceraj", i zamislite ove "besramnice" zalijepile se za mene i dofurale se zamnom do kuće
Loropetalum Fire Dance
![]() Cineraria
![]() I još malo vrta
Prvi vjesnik proljeća i kod mene
![]() Cameliji procvao i drugi cvijet
![]() Fritillaria imperialis Lutea dobro napreduje
![]() Lantana, bacila grančicu, a ja je već otpisala, da li da porežem, ili ostavim ovako
![]() Oenothere izdržale savršeno zimu. Korijenko da li ih prepoznaješ....
![]() Viseće maćuhice se počinju oporavljati
![]() ![]() Triša ovo specijalno za tebe, kad je sunčano možeš doći na terasu, nije baš sasvim prazna
![]() ![]() Dosta za danas, sigurno sam vas već umorila
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
..vani pljušti a ja ugodno sama šećem kroz tvoju kuću i vrt, oprosti, dođoh nenajavljeno ali morala sam te upoznati.... Uživala beskrajno, fala
|
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Lijepo si sredila terasu za proljetni start.
A već je bilo i vrijeme da dođe proljeće, jer kako si krenula kao hrčak puniti kuću cvijećem, da nije došlo proljeće, morala bi nešto (ili nekoga) seliti iz kuće! ![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
![]() Baka ima još ali nisam sve poslikala, malo nek ostane za drugi puta
![]() Triša terasa nije ni sada prazna, ima vaza sa cvijećem koje podnosi zimu
![]() Hoya evo dolazim u pomoć, pripremi udobnu stolicu, jer ja malo radim, malo odmaram.
![]() ![]() B.Bea a tvoje travice, one nisu poslikane, treba malo pričekati..Velike ciklame su samo neke preživjele. Ali su se zato male viseće ponovo probudile i počinju cvasti
Lantana ja sam ti čudan svat biram samo ono0 što se meni svidja
![]() |
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Bravo Lora ovaj trojac je fantastičan izbor Ceanothus, Scimmia i Graviella
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Blago tebi, Lora, kod tebe već proljeće, Jagaci, šafrani, maćuhice... a gdje su ciklame? 'Red Robin' je krasan. Još će biti ljepši kad mu pocrveni lišće, da opravda ime.
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Kako si krenula sa uređivanjem mislim da ću te brzo morati dovesti na kavu! Samo da znaš, ja još nisam ni sišla u vrt raditi jer imam malu "napast" koja neda!
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Triša enciklopedija!
![]() ![]() Ja se divim "biljkama" jer 90 posto ne znam imena.
![]() Lora ni ne zna da ima uljeze u vrtu, ona još blaženo spava!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ja mislim da je tvoj vrt već pun, još kad procvjetaju agapantusi, pa one predivne trave koje imaš, kad izviri penstemon, a rašire se heucere, a kad tek natrpaš terasu s vazama, gdje ćemo mi molim lijepo piti kavicu
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Loraaa, koje ljepote u tvom vrtu.
![]() Stvarno si svašta lijepog posadila a bome nešto i preživjelo. Da ne kažem kako si zbilja vrijedno čeprkala, za razliku od mene koja nikako da krenem zaozbiljno!
![]() Ali ljubica je prekrasna!
![]() |
|
![]() |
|
svakako, pa kako bi mogla da ti ne dam, nakon svega što si ti dala. Kad dodješ birat češ
![]() P.S Idem spavati,jer jedva gledam, već vifdim dupla slova
|
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() Pribilježavam se za pelc koraljne zvončike i to svih vrsta koje imaš, jedne godine kad bude ![]() |
|
![]() |
|
Flavijica, kod mene kamo god krenem, ako ima cvijeća u blizini, uvijek se nešto "bezobrazno" ugura, a ja "sramežljiva", pa onda "ne znam" reći blagajnici znate to je zabuna
![]() Danas je bilo prekrasno vrijeme, sunčano toplo, pa nisam mogla izdržati u kući.Naradila sam se i sad sam tako umorna kao da me netko
![]() ![]() Uspjela sam ponešto poslikati, pa si malo pogledajte
Druga kamelija, puna ppupova, ali nikako da procvjeta
![]() Preklanski crocusi, procvali, ostali tek izviruju
![]() ![]() ![]() Skimmia na svom mjestu
![]() Ceanothus takodjer
![]() i Grevillea
![]() Neke od mojih Heuchera
![]() ![]() ![]() Hebe, mislite da će preživjeti?
![]() N kraju Lantanini pokloni sa prethodne kave
Senecio augulatus
![]() Gazanie
![]() Lantana
![]() Šmrčkina Vinca je preživjela zimu
![]() Zaboravila sam poslikati Lantaninu Pcifičku krizantemu i ostić
Da, i Siningia je procvala
![]() Ima još toga i od ostalih forumašica. To ću poslikati kad stignemi i kad procvate........
Sada još sutra malo nešto da završim a onda slijedi sijanje, pa sađenje.
A u medjuvremenu, tko zna što još uskoči negdje.
Da današnji završetak je bio pranje terase. Najednom mi je guma ispala iz ruke, guma je ko zmija letjela na sve strane a jam se pošteno istuširaala, došla u kuću mokra kao miš. Rezultate ćemo vidjeti sutr<a
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Loricaaaaaaaaa, ova ti je ljubica san snova....a tek fotka....kako si lijepo uslikala one listiće...tako se divno presijavaju...ma super!....naravno da si je morala uzet kad se već tako "besramno" ugurala u košaricu! Pozdrav za tebe i Miškeca!!!!
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Ljubičica je stvarno prekrasna
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6566676869 111> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |