proljeće - trenutak inspiracije |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7071727374 81> |
Korisnik | |
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Baš je cakano
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Sačuvaj si to i tome slično, djeca tako brzo odrastu
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
slatko....i poslušaj nas malo starije tete i spremi to..........djeca prebrzo odrastu
![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Preslatko
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Smrcko
![]() Otok, već imamo pun registrator njegovih "inspiracija", a još jedan će doći iz vrtića ( sa radovima koje je radio u vrtiću) druge godine, kada se bude opraštao i pripremao za školu.
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Drage moje, ja sam vam kao hrčak što se tiče moga sina...
Sačuvala sam i puno njegove garderobice koju ne dajem nikome to ostaje za uspomenu, dekice ( moja svekrva mi je kada sam rodila svoga sina donijela dekicu kojom se pokrivao MM, to mi je bilo taaako slatko), igračke koje najviše voli, pa sada pisma i kojekakve inspiracije.
Kuća mi skoro počinje sličiti na muzej, ali ja uživam u tome...
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Sačuvaš sve to, kad dobije vlastito dijete mu daš
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Hihihihi, kako slatko! Da sam na tvom mjestu, sakrila bih bočice s bojama i lakovima je mislim da je to sljedeće na njegovoj tapeti!
![]() |
|
![]() |
|
Da,da, smrcko. Ima jednu prekrasnu dekicu koju još uvijek koristi ( malo je veća) a tako nešto nježno još nisam vidjela, to ću svakako sačuvati...
Izzy, mi smo već radili sa pravim bojama, ima on u tome iskustva...bilo je nekih sitnih problema sa tepihom, ali ništa strašno, nije od one djece koja urede svoje prostore gdje borave
![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
slušaj,ja bih tvog sina nominirala za rad mjeseca,ovo je ipak nešto najslađe!
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Zadnja slika ,a pogotovo pismo vrijedi , šta vrijedi ,neprocjenjivo je
zapravo je to "uradak" života pazite ga. sačuvaj pismo. |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
a sto me raznjezi sa ovim sinekovim uradkom,divan je,pusa mu velika
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ajme drage moje, iznenađena sam ali i oduševljena da ste tako prihvatile rad moga sina....
I mene je raznježio, jer je " ničim izazvan" želio pisati tati pismo koji je bio na poslu. Naravno da sam sve ostavila i njemu se posvetila, i naravno da ćemo to sačuvati...i ne samo to...
|
|
![]() |
|
A sada nešto novijih radova i mješavine...
![]() ![]() Ovo je dorađeni okvir, koji je bio po meni ružan.
Prefarban je smeđom bojom, zatim sam nanijela ove šablone ružica sa kristal gelom, pobojala u " kaki " nijansi da mi malo " otvori " ram za sliku i na kraju na sve nanijela još i patinu...
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Prekrasno, vidim i ti si počela upotrebljavati ovaj kristal gel. Stvarno ostavlja krasan dojam!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Anđelka, prvo sam ga kupila a onda tražila po netu kako se s njime radi.
Mogu ti reći da sam oduševljena. Bez problema se nanosi, a daljnje mogućnosti su bezbrojne...
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Jako dobro,ram je savršen ali i ono u njemu!Koja je funkcija tog kristal gela,ja se selljak,ovdje toga nema!Vidim da je sjaj prekrasan,jeli on za to služi?
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
odličan okvir
![]() |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Okvir i kompozicija u njemu su odlični...
Nije da bi ikad stavila smeđe-zeleno-zlatno uz crno-plavkasto-rozo-crveno, ali baš se savršeno stopilo u tvom izdanju ![]() Kristal-gel je iz Megacolora? sve te "teksturne" boje su im stvarno kvalitetne, zasad se tek družim s njihovim Ferro bojama pa ćemo vidjeti... Što se tiče čestitke i sinovog uratka, tako je divna, tako živa i nježna, i mene uvijek oboruža dječji rukopis, pogotova ta njihova velika iskrena slova u kojima je uvijek toliko truda i ljubavi... a još su k tome sva ispravno napisana i jednog dana će imati potpuno drukčiji rukopis, zato je ovo uspomena za sačuvati ![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
odlican kolaz draga,tvoj odabir printeva je uvijek mrak
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7071727374 81> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |