moj dekupaž |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 27> |
Korisnik | |
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
odlični tanjuri
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
krasni tanjuri... slučajnosti naposlijetku jako dobro ispadaju i čine rad posebnim, jedinstvenim i neobičnim...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
da ne nabrajam pojedinačno svima
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
meni je tanjur s narcisima bio odličan i prije.....tanjur s ružama je je lijep,jednostavan i otmjen.........a posuda za masline divna u svojoj jednostavnosti
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Dakle, tanjur s podivljalim raspucavanjem je moj favorit!
![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
mare,kaćo,izzy
![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Odlični su ti svi tanjuri, ali, šta mogu...onaj prvi je moja simpatija!
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
file,evo sat vremena gledam tvoju galeriju i odusevljavam se tvojim divnim radovima,sve je tako lijepo osmisljeno ma praznik za oci....svekolike cestitke.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
cure moje evo mene ,imam peh po rukama mi izbila alergija i odo ja na testiranje i ustanove oni meni alergiju na metale kao što je nikal i još neki drugi i u cijelom spisku di toga ima između ostaloga su i boje
![]() na uvid vam stavljam malo svojih jaja i bočica za maslinovo ulje svaki komentar i osvrt na uradke je dobrodošao
moram napomenuti da su jaja posuta sa sitnim prozirnim zrncima i u prirodi to fino izgleda a ovako na slikama djeluju pomalo zamućena
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
draga moja žao mi je i nadam se da te alergija neće odvojuiti od nas.......rukavice na ruke i nedaj se smesti
![]() super su ti kompletići jaja i ovih interesantnih tanjurića....a jaja s perjem su prava,vesela uskršnja.......boca sa stablom je divna,znaš da mi je ta salveta tiha patnja
![]() a zdjelica i jabuka kraj zadnje bočice su fantastične
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Krasno je baš sve, ali ona boca sa stablom masline je savršena
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
joooj, znam kak to izgleda kad imaš alergiju!!!! Ali dobro ti Mare kaže, probaj sa rukavicama. Inače krasni su ti radovi, boca sa stablom masline fantastična, jajčeka mi se jako sviđaju, posebno onaj zamrznuti efekt! A tanjurići......krasni, poseban oblik daje im dodatnu čar!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Sve je prelijepo,na jaja padam definitivno,to mi je slaba točka,boca sa stablom masline je nešto neviđeno,gdje si molim te nabavila tu salvetu,joj -razbolit ću se!
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
radovi su krasni,zao mi je zbog alergije,kao sto su cure vec rekle,probaj sa rukavicama nadam se da ce pomoći
|
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
sve je divno, predivno... boca sa stablom pogotovo, fenomenalna je
![]() što se tiče alergija, rukavice ne mogu vidjeti, a osipam se na sve i svašta, ostaju mi tragovi po koži i rukama da ni ne znam od čega, jedino za 2 stvari znam da je ziher, ali ne bi se opet testirala da mi nešto novo ne potvrde ![]() ali da povremeno izluđuje, itekako, pogotovo na ove lude promjene temperature ![]() to mi je zato jer je mama prečesto čistila i brisala prašinu kad sam bila malena ![]() |
|
![]() |
|
cure
![]() mare na tu bocu sa stablom masline sa kistom sam nanijela pastu pa onda perunom čitaj vilicom prošla malo po tome da dobijem reljefnost a onda premazala zlatnom patinom,meni ta boca i nije baš legla ali mi se nije dalo ponovno,a ona posuda i jabuka su suvenir sa Brača
a što se tiče alergije ,pravit ću se da je nema
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Jaja na podmetacu, boca sa motivom masline..... ne znam sta je ljepse
![]() ![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Radovi su prekrasni |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Jaja su ti baš proljetna vesela-hajli, hajlo...tra-la-la
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 27> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |