Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Izzy: Moj kreativni laboratorij
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Izzy: Moj kreativni laboratorij

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5253545556 58>
Korisnik
Poruka
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2010 u 15:24
Laserska rezačica šablona vam svima zahvaljuje! Ajme, kako ste me nasmijale sa svojim idejama i usporedbama, još uvijek se kesim... smile130 Šaljem vam svima velliku pusu i odoh sada  malo za Slavoniju, udahnuti kreativnog zraka...Možda ga budem i flaširala, da imam za krizne dane! Heart
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2010 u 15:33
Eh, to ti je najbolja ideja!!!

Pozdravi mamu, i odmori se!!!
Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2010 u 17:07
Hvala ti Izzy na savjetu, močila sam print, al teško se skida, pokušat ću potopit u vodu dio di je platno, nadam se da u drveni okvir neće ući previše vode, ako se to ipak desi...ma ko ga šljivi-jedno platno manje-više.
Ima dosta vas kod kojih sam primjetila posebnu urednost i sklonost "picajzlastim" mislim da bi češće trebala gledat vaše galerije da mi uđe u mali mozak (nadam se da nije cijeli takav, hahahahaha).Kad ja počnem nešto radit, kad sine ideja ne mogu dočekat da završim...pa onda i prezentacija zakaže
Na vrh
miki View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 20
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2010 u 22:34
Pogledao sam sve radove. Imaš puno lijepih radova i super radiš Smile
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2010 u 11:43
blago neli,dobila je prepredivnu kutiju..kao i uvijek, originalna si do zadnjeg detalja..smile141
Na vrh
file View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 668
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje file Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2010 u 14:43
originalno kao i uvijek smile186
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2010 u 16:45
tvoji radovi mi podignu raspolozenje,cestitam!smile73
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 971
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2010 u 09:35
Prekrasan rezultat eksperimenta,divan efekt sa šablonom i predobre boje!
Totalno sam zaostala radi neke viroze il gripe al ovo me osvježilo!
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2010 u 12:27
Ti već duuuugo nisi ništa ovdje objavila, a kako je krenulo niti nećeš!!!Confused
Ovo je naravno bila samo jedna mala šala, i da te malo razbudim, jer mi se čini da si u posljednje vrijeme malo zaspala....Smile

Ali, ako imaš opravdan razlog onda je sve +5!!! Wink
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2010 u 17:54
Ne proganjaj me Proljećka već idi tamo otjeraj onu Zimu i daj nam malo sunca, nemoj tu zabušavati! Bit će radova, čekaju red, imam puno posla! Wink
Moj blog

Na vrh
andora2 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andora2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2010 u 08:52
Draga Izzy zainatila sam se i pregledala sve stanice od-do...htjela sam napisati nešto što već nije napisano (što se tiče pohvala itd) ali ne uspjevam.Ja sam tek nedavno pokušala lijepiti ,farbati ,lakirati...zanemari redosljed.-.a gledajući tvoje radove i pamteći savjete osjećam se kao da sam na samom početku (e ovo nije nitko napisao sigurno). Sigurno imaš još jako puno znanja a ja jedva čekam da to podjeliš sa svima namasmile211smile219
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2010 u 11:59
Originalno poslano od člana Izzy Izzy napisao:

Ne proganjaj me Proljećka već idi tamo otjeraj onu Zimu i daj nam malo sunca, nemoj tu zabušavati! Bit će radova, čekaju red, imam puno posla! Wink

Draga moja, danima je već pokušavam " udaljiti " od nas, i izgleda da sam skoro uspjela!!!Smile Od drugog tjedna ti cvatu ruže, samo da znaš.Wink

A što se tiče posla znam da imaš pune ruke, i ponešto drugo ( mislim glavu)  ali nema veze, samo ti daj...LOL

Mi imamo vremena, mi ćemo te čekati, to se kod tebe uvijek isplati.
smile79
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2010 u 18:02
@Andora - hvala ti na pohvalama i molim te nemoj se osjećati kao na početku! Svatko ima svoj tempo, samo treba biti ustrajan, a ovo je doista divan hobi od kojega rijetko tko odustaje! Ako trebaš što, slobodno se javi! Thumbs%20Up

@Proljeće - kako znaš da mi sljedeći tjedan cvjetaju ruže? Čitaš moj horoskop ili što? LOL Znaš da uvijek nešto radim... Nadam se da ću ovaj vikend raditi nešto vezano i za decoupage - sve stoji pripremljeno i čeka me, a ja jadna nikako stići, joooooj... Unhappy
Moj blog

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2010 u 21:12
Jooooj a joooooj a baš mi te žao, što nećeš stići!!!smile96

Kao što već rekoh, moj muž i ja već slavimo tvoj početak rekreiranja i zdravog života. Sada ćeš tek disati punim plućima, kada te svježi zrak malo "pročisti".smile96

Ups, ispričavam se ako mi je post malo off topic, slobodno me izbrišite, ili prebacite u možda neku novu temu pod nazivom: .....idemo u planine jer tamo nema zime....

Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2010 u 21:47
i ti spavaš, hoćemo nove radove - vikend je iza nas           
Na vrh
file View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 668
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje file Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2010 u 08:05
kuc,kucsmile49probudi se.hoćemo da nam i ovdje staviš nove radove,nemoj nas zanemarivati spavalice
Na vrh
KIKA '56 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 843
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KIKA '56 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2010 u 20:11
Izzy,evo napokon uđoh u tvoj kreativni labos i za sve što vidjeh imam samo riječi oduševljenja.
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2010 u 00:04
Draga Izzy, stvarno ne znam gdje da se obratim... niš mi nije jasno, nisam dva dana pošteno stigla na forum, a nestali mnogi postovi koje sam ostavila po galerijama, a vidim da nema ovdje niti tvog andjelka a znam da sam sigurno i na njega ostavila komentar... dakle, ništa mi nije jasno, kaj se dogodilo, kud nestadoše postovi Question%20Mark...pretpostavljam da sada već uživaš u svojoj Slavoniji, no kad stigneš pomozi draga naša moderatorice smile143razjasniti ovu enigmu...
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2010 u 19:09
Hej drage moje! Evo me iz Slavonije! Malo razjašnjenje - server se iz Amerike selio u Njemačku pa je nastao mali problem i izbrisani su nam svi postovi od 30. i 31.03. stoga ćemo morati sve ispočetka, kao u Zoni sumraka! Odnosi se na cijeli forum, nažalost...
Postirat ću anđela opet, samo da se vratim u ovu zagrebačku kolotečinu! smile78
Moj blog

Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2010 u 19:51
Da mi je znat šta sam radila jučer, a ne 30. i 31.03. A sta se može! Al, sjećam se ja tvog anđela, vrlo dobro, o da!!! Stavljaj ponovo za one koji ga nisu vidili.
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5253545556 58>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,187 sekundi.