kami, origami i ostalo |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 22> |
Korisnik | |
miki ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sestra mi je pokazala tvoju tortu. Nisam odmah pogodio što je. Super si napravila
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
I have made it sticky!
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Hvala ti na tutorijalu!
![]() |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
monna, maredelmare i mare: hvala djevojke
![]() nemojte molim vas o čuvanju uporabnih poklona vječno, uspomene i fotografije ostaju, pelene su namijenjene da redom idu u nepovrat, ja bi bila tužna da ih beba preraste... ![]() nije da poklon miriši pa da ga je šteta koristiti ![]() Evo i tutorijala (osjećam se kao uljez tamo, možda da se ta tema stavi sticky) > http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=4217&PN=1 |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
priča o torti od pelena je došla do mene još u požegi..........a sad nakon što sam ju i vidjela mogu iskreno i od srca reči da si stvarno totalno pozitivno udarena tj.opi..na.........drago mi je da sam te upoznala i da svoje ideje i pozitivnu energiju dijeliš s nama
![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Mene bi jedino teška, al ono, zaista teeeeškaa kriza mogla natjerat da stavim u upotrebu ovakav poklon, a i tada bi teška srca. Ma to se ne smije dirat i gotovo!
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Ovo je fantazija od poklona za bebicu!!!!Bravo majstorice!!!!
![]() |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Kiki-ko?, Primavera i anđelka: čarobni komentari, najiskrenije hvala
![]() Ipak se nadam da će se torta nakon nekog vremena iskoristiti, mislim da je doživljaj i trošiti tortu kat po kat, budu imali cvjeteke i fotke za uspomenu ![]() Recesija je, sve košta, šteta paketa pelena, kad beba prijeđe 5kg, bit će neuporabljive ![]() Bliže se i krstitke, onda ću se pozabaviti s umotavanjem poklona, imam ja još tog na umu ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
ajme koji poklon
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Ja sam bez riječi.Vilica na podu.Ovo je materijal za "Dobro jutro,Hrvatska".(Možda "Globalno sijelo"?)
![]() ![]() ![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
maredelmare, rose, Sasha i prila: hvala na tako lijepim komentarima
![]() kolko sam shvatila, 'diaper cake' ideja je potekla iz amerike jer se tamo tradicionalno radi 'baby shower', tj. darivanje bebe za dobrodošlicu pa mi se zato to činilo prikladno za prvu posjetu bebi ![]() Kad stavim fotke izrade, vidjet ćete da to nije toliki SF, samo jako puno motanja i povezivanja proljetnih roladica ![]() |
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
pregenijalna torta!oduševila me je izradom,koja je fantastična,a i samim sadržajem.koji divan način za pokloniti nešto potrebno mladim roditeljima.boje odlično usklađene,a dudice preslatke.u ove meni tužne i tmurne dane samo pogled na nešto tako preslatko vratio je osmijeh na lice.
![]() |
|
![]() |
|
Sasha ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
Kami ova torta ja nešto stvarno najoriginalnije što sam vidjela u zadnje vrijeme! stvarno super ideja, ali i izvedba!
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Majko mila, ovo je za mene znanstvena fantastika!!!
Nemam riječi(dovoljno)!!!! |
|
![]() |
|
hvala svima, stvarno sam s guštom radila to čudo
![]() razmišljala sam uzeti pelene broj 2 pa da torta dulje stoji, ali bilo mi je draže uzeti ove broj 1, a ipak se nadam da će se pelene za neko vrijeme krenuti trošiti, fotkice su za čuvanje; tacna je uskrsna, a cvjeteke i trakice nisam lijepila tak da se mogu lako skinuti i iskoristiti ![]() ja sam vam od onih koji brzo otvaraju sve praktično što dobijem, nema stajanja i skupljanja prašine unedogled... ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ti si stvarno pozitivno otkačena ženska, a o tvojoj mašti da ne govorim.
Originalno na kvadrat (zapravo na stotu) ![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Morala bih stvarno biti kriza sa pelenama i debela recesija da posegnem za jednim layerom ovog cakea sa svoju bebu! Pa tko bi se usudio to razmontirati?!? Dudice, cvjetići, mašnice... Ma šta da kažem!
![]() |
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Kamičak,tebi je Bog stvarno dal Dar!
|
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 22> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |