Naše dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6667686970 140> |
Korisnik | |
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
oo pa čestitke za godišnjicu braka, orhideja prekokrasna
![]() pff sad si mi bubu u uho stavila sa stolom...ja mislila da je osjetljiv...i sad moram virkati po bau mau ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Kat.rea, pokloni su super, a ti bi trebala otvoriti temu pod nazivom : Savjeti kako da nam muževi kupuju cvijeće!!!
MM meni također često kupi ali bukete, makar bih ja bila sretnija da kupuje lončanice.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Čestitam od srca i želim vam još jedan i pol puta toliko!
![]() ![]() Orhideja je prekrasna.
Kat.rea nemam pojma zašto nema visibaba a ni jaglaci, koje sam iz Gorskog Kotara probala presaditi, se nisu primili. Zato vrvi ljubicama (još ne) i tratinčicama. Od kud su ljubice doletjele nemam isto pojma ali ih jedva čekam svako proljeće.
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
pridružujem se čestitkama za godišnjicu i
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
I ja se pridružujem čestitkama za vaš jubilej, orhideja je prekrasna.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Sretna godišnjica
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Čestitam ti danas ono što je bilo jučer - sretna godišnjica. Doduše TM očito ne treba poseban povod da poklanja cvuijeće
|
|
![]() |
|
cvetlin ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 714 |
Malo sam zakasnila na slavlje pa sretno i veselo -TM petica za orhideju |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Drage moje zahvaljujem na čestitkama i lijepim željama i pohvalama na račun MM.
Otok, nekada davno bila je "jako popularna" pjesma PROĐE LJETO TRIDESETO, a vidiš u prvih trideset nije se baš MM previše istrošio za cvijeće, ali je to počeo nadoknađivati i dobro mu ide
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Pa lijepo ta pjesma kaže
Prođe ljeto trideseto godina mi žao nije, nije važno šta je bilo SAD JE VAŽNO KAKO MI JE |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Iskrene čestitke i najljepše želje i tebi i TM.
![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
I ja ćestitam godišnjicu braka i pohvaljujem prekrasnu bijelu orhideju!!!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Ha,ha, vidio MM komentar ( moj) i veli da sam ga naučila, prošle godine, da stalno nešto cvjeta, mada je cvalo vani, na dvorištu, a sada u kući samo zelenjava.
Otok, imaš pravo.
Hoya i Flavia, hvala.
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
još puno, puno zajedničkih godina, puno sreće, zadovoljstva
![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Iskrene čestitke i od mene
![]() Još puno,puno zajedničkih sretnih godina i puno poklonjenog cvijeća ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lora i Štefica hvala na čestitkama.
Evo još jedne slike koju sam ja nazvala "gužva na komodi"
![]() ![]() ![]() ima tu svega i svačega...... u lijevom kutu je veliki -1,5 m scindapsus (lanjski poklon za godišnjicu), na komodi do njega je mala kopriva od Niho, do nje moj stari scindapsus, ispred je azalea i bijela ciklama, do scindapsusa je mlada kohleria (jedina preživjela) to je ona grančica koja se vidi iznad penjalice, a na penjalici je ceropegia woodii od Bromelie, desno je alocazia koja je ostala bez listova( sada je na čekanju), ispred nje kalnhoa koja je još u cvatu, desno još jedan stari scindapsus, pa ispred zamia ( u patkicama), pa mali fukis i skroz desno je guzmania. Iza se nazire suhi rođendanski buket.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Prekrasan cvjetni kutak i svaki cvijet na nekoga podsjeća
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Kod mene sezona cvjetanja počinje sa visibabama
![]() ovo je moje "polje visibaba", zasluga majčice prirode, a za širenje istih je zaslužan jedino moj jezik, jer galamim i nedam ih pokositi dok se stabljike ne posuše
![]() ![]() pa iste malo u gro planu
a imanjih malo i sa druge strane terase u zajednici sa šafranima
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6667686970 140> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |