Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - proljeće - trenutak inspiracije
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

proljeće - trenutak inspiracije

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7071727374 81>
Korisnik
Poruka
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Status: Offline
Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2010 u 14:45
Baš je cakano
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2010 u 14:53
Sačuvaj si to i tome slično, djeca tako brzo odrastu
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2010 u 14:57
slatko....i poslušaj nas malo starije tete i spremi to..........djeca prebrzo odrastuHeart
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2010 u 14:58
Preslatko Smile 
Moja mama i sad čuva neke stvari koje smo brat i ja davno radili. Nema toga puno, ali i to malo što ima lipa je uspomena.
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2010 u 14:59
Smrcko smile79

Otok, već imamo pun registrator njegovih "inspiracija", a još jedan će doći iz vrtića ( sa radovima koje je radio u vrtiću) druge godine, kada se bude opraštao i pripremao za školu.
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2010 u 15:01
Drage moje, ja sam vam kao hrčak što se tiče moga sina...

Sačuvala sam i puno njegove garderobice koju ne dajem nikome to ostaje za uspomenu, dekice ( moja svekrva mi je kada sam rodila svoga sina donijela dekicu kojom se pokrivao MM, to mi je bilo taaako slatko), igračke koje najviše voli, pa sada pisma i kojekakve inspiracije.
Kuća mi skoro počinje sličiti na muzej, ali ja uživam u tome...

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2010 u 15:15
Sačuvaš sve to, kad dobije vlastito dijete mu dašWink Zar ima ljepši poklonHug
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2010 u 15:17
Hihihihi, kako slatko! Da sam na tvom mjestu, sakrila bih bočice s bojama i lakovima je mislim da je to sljedeće na njegovoj tapeti! LOL
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2010 u 15:21
Da,da, smrcko. Ima jednu prekrasnu dekicu koju još uvijek koristi ( malo je veća) a tako nešto nježno još nisam vidjela, to ću svakako sačuvati...

Izzy, mi smo već radili sa pravim bojama, ima on u tome iskustva...bilo je nekih sitnih problema sa tepihom, ali ništa strašno, nije od one djece koja urede svoje prostore gdje borave Tongue.

Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2010 u 19:48
slušaj,ja bih tvog sina nominirala za rad mjeseca,ovo je ipak nešto najslađe!
Na vrh
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1087
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2010 u 21:21
Zadnja slika ,a pogotovo pismo vrijedi , šta vrijedi ,neprocjenjivo je
zapravo je to "uradak" života pazite ga.
sačuvaj pismo.
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2010 u 11:13
a sto me raznjezi sa ovim sinekovim uradkom,divan je,pusa mu velikasmile79smile141
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2010 u 17:38
Ajme drage moje, iznenađena sam ali i oduševljena da ste tako prihvatile rad moga sina....

I mene je raznježio, jer je " ničim izazvan" želio pisati tati pismo koji je bio na poslu. Naravno da sam sve ostavila i njemu se posvetila, i naravno da ćemo to sačuvati...i ne samo to...

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2010 u 17:42
A sada nešto novijih radova i mješavine...

Ovo je dorađeni okvir, koji je bio po meni ružan.
Prefarban je smeđom bojom, zatim sam nanijela ove šablone ružica sa kristal gelom, pobojala u " kaki " nijansi da mi malo " otvori " ram za sliku i na kraju na sve nanijela još i patinu...

Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2010 u 17:44
Prekrasno, vidim i ti si počela upotrebljavati ovaj kristal gel. Stvarno ostavlja krasan dojam!
ANĐELKA
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2010 u 17:54
Anđelka, prvo sam ga kupila a onda tražila po netu kako se s njime radi.
Mogu ti reći da sam oduševljena. Bez problema se nanosi, a daljnje mogućnosti su bezbrojne...

Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2010 u 18:20
Jako dobro,ram je savršen ali i ono u njemu!Koja je funkcija tog kristal gela,ja se selljak,ovdje toga nema!Vidim da je sjaj prekrasan,jeli on za to služi?Thumbs%20Up
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2010 u 18:25
odličan okvirsmile75.......baš sam i ja nabavila neka okvire i mislila samo tako u kuteve staviti šablonu......
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1033
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2010 u 18:33
Okvir i kompozicija u njemu su odlični...
Nije da bi ikad stavila smeđe-zeleno-zlatno uz crno-plavkasto-rozo-crveno, ali baš se savršeno stopilo u tvom izdanju Embarrassed
Kristal-gel je iz Megacolora? sve te "teksturne" boje su im stvarno kvalitetne, zasad se tek družim s njihovim Ferro bojama pa ćemo vidjeti...

Što se tiče čestitke i sinovog uratka, tako je divna, tako živa i nježna,
i mene uvijek oboruža dječji rukopis, pogotova ta njihova velika iskrena slova u kojima je uvijek toliko truda i ljubavi...
a još su k tome sva ispravno napisana i jednog dana će imati potpuno drukčiji rukopis, zato je ovo uspomena za sačuvati Smile
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2010 u 18:50
odlican kolaz draga,tvoj odabir printeva je uvijek mraksmile141..nisan se odmah mogla sijetit sto je kristal gel,pa sam malo proguglala,i sjetila se da sam ga vec vidjela na megacolorovim stranicama i da mi se jako svidio efekt koji dajeThumbs%20Up
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7071727374 81>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.