DECOUPAGE |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7475767778 86> |
Korisnik | |
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
E vidiš kako smo mi daleko dotjerali-i glave presađujemo!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
šta se može, kad se mora! Još da sa m studirala medicinu, gdje bi mi bio kraj!
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Hvala ti na komentaru one moje kuku-lele slike, slažem se s tobom-crvena boja koju sam zamislila, možda je trebala bit dodana eventualno samo po dnu haljine, kao linerom, a onako sam takoreći , zakrvavila cijelu sliku.
Volim čut kad netko misli da sam trebala drugačije, jer sam zato i stavila one slike da čujem takva mišljenja. |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
nisam uspjela bolje uslikati, previše blješti. Haljinu sam malo dotjerala isto na onim mjestima gdje je lak pojeo sliku i to sa srebrno zlatnim konturom i malo šljokica, a cijei rokovnik sam na kraju premazala sa 3D da dobije sjaj, jer se nisam usudila ponovo lakirati da se oper nešto ne dogodi!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
krasno,sta drugo reci.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Baš mi se jako sviđa....odlično si se snašla ovo s ogrlicom super
|
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
...savršeno, uspjela si ga dotjerati da se ništa ne primjeti i ispao je odlično..vidiš, kao i u životu, ono što loše krene ne mora nužno loše i završiti...
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Jupiiii! Uspjelo presađivanje!Bravo majstorice ni kirurzi na vrhunskim klinikama nisu ti do koljena!
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Sreća šta si imala volje za popravak, jer bila bi šteta da nisi-meni se sviđa kako si napravila, jako lipo je ispalo, sve 5!!!
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Da nešto nije pošlo krivo, ova bilježnica ne bi izgledala ni upola tako dobro kao sad! Wooooow! Svaka ti čast, ovo je fenomenalno spašavanje!
![]() |
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Dobro je gospođica prošla u presađivanju glave , ja najčešće upropastim sve do kraja , ako krenem u popravljanje
|
|
![]() |
|
a što sam sad ponosna na tu svoju ideju!Sad se osječam kao babica kad nakon poroda prereže pupak!Anđelka,jeli mogu ja biti kuma?Hajde da ju krstimo i neka se zove DOLORES jer je toliko boli zadala!Jeli može?
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
da nisi napisala kakve si muke imala s rokovnikom ne bih nikada pogodila da ga nisi iz prve napravila........odličan motiv i detalji |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
ma ovo je savrseno... odlicna reparacija...
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
hvala vam curice
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
odličan popravak, tko ne zna za popravljanje nebi ništa primjetio, rokovnik je san snova, bravooooo
![]() |
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
super rokovnik!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7475767778 86> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |