prilina svaštara |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 78910> |
Korisnik | |
ana_s ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 05 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 95 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ana_s ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 05 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 95 |
svaka ti čast..ugodno se iznenadim svaki put kad sam na forumu.. radovi su prekrasni...moram priznati da sam mislila da su u pitanju salvete a onda otkrijem da ti crtaš..predivno.. ;)
|
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasna kutijica,jednostavna,ljepa,medena,dječija,bravo!
|
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Ja sam stalno po salvetnim galerijama,tamo lutam i ne znam di sam bila di nisam, u raznim hobijima sam bila par puta-morat ću češće jer stvarno ima takvih iznenađenja
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
puno ti hvala na tako divnim riječima draga maredelmare
![]() nije das masa problem.kućice razvaljam isto od das mase(u nedostatku crijepova) i onda prozore,vrata i neke veče detalje ljepim na mokru masu,tj.navlažim spojeve i malo utisnem krajeve.MM mi je napravio kalup za kućice(prepilio deblju plastičnu cijev za vodu popola tako da mogu napraviti dvije osnove odjednom.sad oblikovanu plahtu položim preko kalupa i sušim.sve sitne detalje radim naknadno.ljepim ih također vlaženjem podloge i onda malo oblikujem i višak uklanjam.nije teško samo se malo moraš pomoći iglom,čačkalicom ili nečim sličnim.nadam se da sam ti barem malo pomogla,a sve što te zanima pitaj.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
jako dobra ideja! sviđa mi se!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Veoma neobično i efektno!
![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
ah kako je ovo lijepo...
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Lipo, neobično, ne znam koje bi izdvojila, al stvarno zanimljiv pristup!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Neobične ali prekrasne ukrasne pisanice
![]() |
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
... Boje škrinjice i crteža bebe su tako lijepo usklađene i tako profinjeno djeluju... a tako i sve stvari koje nam pokažeš...!
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
fantasticna ti je ideja ovo sa jajima, predobra su
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
prekrasne pisanice.......ona sa patkicama je savršena
![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
puno vam svima hvala!
![]() nije ovo moja ideja.uzor su mi bile primaverine pisanice,jedino sam ja pokušavala napraviti ih stvarno šupljim da bi mogla nanizati perlice u njih.radim još neke sa pilekima u njima.ah da je samo malo više vremena! |
|
![]() |
|
stvarno me dugo nije bilo,a sad ću vam pokazati i zašto.totalno sam sva u tkaninama.napokon sam barem malo ukrotila svoju šivaću mašinu (ili ona mene).nakon puuuno proučavanja i učenja nastali su i neki radovi.a radi se o tehnici quilt(proštepavanje).stvarno nisam neki stručnjak,a doslovno sve(a tu ide i kako staviti konac na mašini
![]() prvo mala košarica,prva,ali jedina uslikana,a meni apsolutno najdraža ovo je dno košarice,a tekstura koju tkanina dobije nakon proštepavanj je fantastična ovo je prekrivač za krevet rađen za MPK.posebno mi je drag jer je rađen od komadića tkanine njenih haljinica dok je bila mala,stare haljine moje mame i ostalih meni dragih krpica eto toliko,a ostatak stavljam čim uslikam |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 78910> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |