Izzy: Moj kreativni laboratorij |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 58> |
Korisnik | |
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne proganjaj me Proljećka već idi tamo otjeraj onu Zimu i daj nam malo sunca, nemoj tu zabušavati! Bit će radova, čekaju red, imam puno posla!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ti već duuuugo nisi ništa ovdje objavila, a kako je krenulo niti nećeš!!!
![]() Ovo je naravno bila samo jedna mala šala, i da te malo razbudim, jer mi se čini da si u posljednje vrijeme malo zaspala....
![]() Ali, ako imaš opravdan razlog onda je sve +5!!!
![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Prekrasan rezultat eksperimenta,divan efekt sa šablonom i predobre boje!
Totalno sam zaostala radi neke viroze il gripe al ovo me osvježilo!
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
tvoji radovi mi podignu raspolozenje,cestitam!
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
originalno kao i uvijek
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
blago neli,dobila je prepredivnu kutiju..kao i uvijek, originalna si do zadnjeg detalja..
![]() |
|
![]() |
|
miki ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 20 |
Pogledao sam sve radove. Imaš puno lijepih radova i super radiš
![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Hvala ti Izzy na savjetu, močila sam print, al teško se skida, pokušat ću potopit u vodu dio di je platno, nadam se da u drveni okvir neće ući previše vode, ako se to ipak desi...ma ko ga šljivi-jedno platno manje-više.
Ima dosta vas kod kojih sam primjetila posebnu urednost i sklonost "picajzlastim" mislim da bi češće trebala gledat vaše galerije da mi uđe u mali mozak (nadam se da nije cijeli takav, hahahahaha).Kad ja počnem nešto radit, kad sine ideja ne mogu dočekat da završim...pa onda i prezentacija zakaže ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Eh, to ti je najbolja ideja!!!
Pozdravi mamu, i odmori se!!!
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Laserska rezačica šablona vam svima zahvaljuje! Ajme, kako ste me nasmijale sa svojim idejama i usporedbama, još uvijek se kesim...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
kad sam vidjela da ima nešto novo u tvojoj galeriji ups labaratoriju
![]() ![]() kako bi rekla Milka Babović izvedba 10 a umjetnički dojam 10+
![]() |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Slažem se s Natom da uvijek sve uskladiš s puno ukusa i stila.....uživam gledati tvoju galeriju. Ova zadnja kutijica mi je u skladu s tvojim potpisom Extraordinary in the mundane
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
obožavam tvoju urednost i odmjerenost...uvijek sve uskladiš sa toliko ukusa i stila da je jednostavno teško opisati riječima što čovjek doživi kada vidi tvoje radove...možda slika progovori više od riječi,pa ću danas pokušati sa slikovnim opisom mog oduševljenja kad asam vijdela ove dvije kutijice...
![]() ![]() |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
predivne kutije |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Već sam komentirala na blogu, al mogu opet
![]() Kutija je savršena. Sviđa mi se kako si sve iskombinirala. I sama volim te zemljane boje. Ne znam zašto su mi tako drage. A i čini mi se da ćeš počet malo više (čitaj= kompliciranije stvari) rezuckat skalpelom
![]() |
|
![]() |
|
Sasha ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
Izzy da ne duljim, kutija je jednostavno predivna!
![]() |
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Prekrasno, ostalom kao i svi tvoji radovi.
Uživam gledati tvoje radove, toliko maštovite, likovno osmišljene i nadasve precizno i prelijepo izvedene!!
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Kutijica je originalna, neobicna, posebno mi se svidja kako si slozila teksturu
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |