nada-m nova galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 33> |
Korisnik | |
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...prekrasna, neobična, maštovita slika!!!! |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
A što reći nakon svega, što već nije rečeno?!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Hvala nado, hocu pitati i najverovatnije otvoriti stranicu kod hobi razno.Na zalost ja ne slikam na svili, vec ostalo svastarim; akvarel, pastel, ugljen, akril, kad budem imala vremena, stavit cu koju sliku
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
ne znam šta je bolje sat ili slika!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
...kod tebe nema puno riječi, djela sve govore, a ona su krasna!!!!
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...draga Nado, mislim da je Maslina izrekla veliku istinu... doista nam činiš čast pokazujući nam svoje slike, te vrhunske radove kojima bi stvarno mjesto trebalo biti u nekoj prestižnoj galeriji... strašno volim kako ti kombiniraš salvete i slikanje, ali ostanem bez daha pred tvojim slikama poput ove posljednje apstraktne.... velika si umjetnica
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
Draga Nado, morala sam se prijaviti samo da bi mogla izbaciti iz sebe koliko ti se divim, odnosno tvojim radovima. Ovo je fantazija, melem za oči, umjetnost...,
Satovi preprekrasni! Di ih samo nabaviš? Kojim bojama radiš? Ma imam ja milion pitanja, al moram trčati... ![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Nado ovo je prekrasno, svi tvoji radovi su prekrasni, nisam se mogla nagledati i sad sam ovak nekak
![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
naše nade nema pa nema, a kada dođe, obaspe nas radovima i svojom darovitošću... uvijek iznova me obaraju radovi u kojima je toliko osobnosti kao u ovima, posebnosti i tako osobog pečata kao što su ovi... u svako doba dana i noći znala bih da su ovo nadini radovi... odnosno, nadina divota...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Ovim radovima doista nije mjesto među nama ,imaju pravi i Maslana i Primavera,njima je mjesto u nekoj od prvorazrednih galerija,tvoji radovi ostavljaju bez daha,oni su praznik za oči i odmor za dušu,iz njih zrači toplina,oni su prelijepi.Sve je gore već rečeno,svoje divljenje iznio je svatko ponaosob ,svaki tvoj rad je hvale vrijedan,predivan i poseban.
|
|
![]() |
|
Suglasna!
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
nagledah se ljepote
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Nada, samo da te zamolim da svoje radove staviš u temu: Friško iz pećnice. Tako ćemo te moći nominirati za najbolji rad mjeseca.
![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Bas sam se nasmijala tebi i maredelmare, evo samo zbog vas dve, moje zadnje slike cu staviti sto sam napravila, nadam se da ce moderator imati razumijevanja
![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Zapravo je jako tesko komentirati tvoju galeriju, barem meni je... jer rijetko nadjem odgovarajuce rijeci za emocije koje osjetim gladajuci... samo tolik o od mene
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
slažem se sa lluviom. točno tako se i ja osjećam kad gledam tvoje radove. htila bih nešto reć, ali jednostavno me ostaviš bez riječi. sjedim ovdje za kompjutorom i po ko zna koji put gledam tvoje radove. sada je i brat sa mnom. oduševljen je.
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Hvala što ste mi u posjeti, ja sam ovih dana malo bolesna i nisam u formi , tek sam sada malo pogledala opet puno novih krasnih radova.
more,lluvia biljana 59, dorina,mnataša,slavica,proljeće, sarita,primavera,maslina,sanjam , anđelka raznježile ste me komentarima i pohvalama. |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Nado često navratim u tvoju galeriju i samo gledam i uživam. Nemam riječi za komentar jer se bojim da ću uprskati ono što osjećam dok gledam tvoje slike
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
draga nado posjet tvojoj galeriji je užitak za oči........tvoje slike ne mogu komentirati,u njima jednostavno uživam ........a satovi su me jednako tako oduševili........s nekim poznatim salvetama si napravila potpuno nove i svježe radove
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
svaki put ostanem bez teksta u tvojoj galeriji,potpisujem sve sto su cure napisale
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 33> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |