Biljanin decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 30> |
Korisnik | |
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
već sam čula da ti lijepo slikaš ali iskreno nisam bila sigurna (nevjerni toma) sve dok nisam vidjela tvoj jedrenjak.......odlično,zaista si nadarena za slikanje
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
nema me dva dana i već sam zakasnila , pojavile se dvije lijepe slike, dobro to tebi ide i molim otvori galeriju sa slikama. Baš su dobre.
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
sve ti je divno,svaka cast!
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Hvala drage moje: sanjam, iluvia, more, prila, Primavera, mnatasa1, Felina
![]() |
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Ti si stvarno posebna. Ovaj dar bi se reklo je od boga dan i treba ga iskoristiti, tj. dalje ga razrađivati do pravih umjetničkih slika.
Slike su ti jako lijepe . Samo tako dalje! ![]() Ideš li možda s mimom u nedjelju na radionicu? |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
inspiracija nailazi i dlaje...samo tako naprijed... još čekamo radova kojima ćeš nas iznenaditi...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...potpisujem cure... obje slike su jednostavno predivne, a jedrenjak... nemam riječi, ni da 100x odrastem tak nekaj ne bi znala naslikati, svaka čast svim hobijima i umješnostima, ali slikanje je za mene poput produžene Božje ruke koja nam donosi ljepotu i radost preko odabranih ljudi... budi ponosna što si i ti dobila taj dar i podari nam još koju ljepotu
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
predivni radovi,a jedrenjak....fantastičan!
![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Aaaaaa! I ja volim jedrenjake!
![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Duboko se divim svakome tko zna crtati, a tebi jos i vise... kako Mare kaze, ovaj jedrenjak je i za mene cisti SF jer sto se tice crtanja ja sam jos uvijek u fazi nizih razreda osnovne skole... hvala Bogu na salvetama
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
...inače volim cvijeće ali ovaj jedrenjak mi je fascinantan, tko zna-zna...krasno!!!
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Hvala draga
![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Taaakooo trebaaa!!!! Mislim da svatko od nas ima nešto što mu posebno leži, a u tvom slučaju to je sigurno kist. Nisam neki stručnjak za procjenu kvalitete nekog od ovakvih radova, ali znam šta mi se oku sviđa.
Ti se, definitivno, trebaš držat kista, ne zato što ti ostalo ne ide (nisam mislila ništa takvo da me krivo ne shvatiš), ide tebi, ide...ali, pošto si u slikanju tako dobra-bar za moj ukus, a Nada-m će to bolje znat procijenit, nadam se da ćeš se nastavit družit s kistom. Za mene je ovaj jedrenjak SF......možda kadd odrastem ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Evo drage moje cure, samo za vas
![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Ja također!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
ja čekam slike
|
|
![]() |
|
Hvala drage moje slavica 08, nada m, maredelmare, primavera, mima 051, dorinai rose
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 30> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |